Ντελιβεράς μπαίνει σε παλαιοπωλείο και παίζει υπέροχα στο πιάνο

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένας ντελιβεράς από το Μοσχάτο έγινε viral όταν μπήκε σε ένα παλαιοπωλείο, κάθισε στο πιάνο και ξεκίνησε να παίζει ένα κλασσικό κομμάτι.

Την υπέροχη στιγμή απαθανάτισαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος που στη συνέχεια μοιράστηκαν το βίντεο στο κανάλι τους στο Youtube. Το παλαιοπωλείο ονομάζεται «Παλιοσυνήθειες» και βρίσκεται στο Μοσχάτο.

Όταν έκαναν την παραγγελία τους και έφτασε ο ντελιβεράς, είδε το παλιό, σκονισμένο πιάνο και αποφάσισε να καθίσει και να του δώσει νέα πνοή.

Άρχισε, λοιπόν, να παίζει το «Comptine d’ un autre été – l’ après-midi», ένα κλασικό κομμάτι του Yann Tiersen, που έγινε διάσημο μέσα από την γαλλική ταινία «Αμελί».

Οι ιδιοκτήτες έγραψαν ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα social media για τον ταλαντούχο νεαρό που αγαπά τη μουσική και το πιάνο και για το πόσο πρέπει να σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο:

http://https://www.youtube.com/watch?v=XCpfDcAPWv4

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -