Ο αγώνας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας να προστατεύσει την πόλη από την κακοκαιρία Μήδεια

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Μάχη με το χρόνο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες έδωσε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας και τα κατάφερε να κρατήσει ανοιχτή και προσβάσιμη την πόλη και φυσικά του πολίτες ασφαλείς.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Παραδίδουμε την πόλη ασφαλή και προσβάσιμη σε όλους τους κατοίκους. Και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία όπου δεν μπαίνουν τα μηχανήματα, επιχειρούμε τώρα με φτυάρια.

Όλος ο δήμος είναι έξω εδώ και 36 ώρες.

Το λεωφορείο κυκλοφορεί, οι σταθμοί  του metro είναι καθαροί και προσβάσιμοι.

Δεν είναι προς έπαινο. Το καθήκον μας κάνουμε.

Δουλεύοντας μέρα νύχτα και αποχιονισμό κάναμε και σκουπίδια μαζεύαμε και συσσίτιο πήγαμε και στα νοσοκομεία, όσους χρειάστηκε μεταφέραμε και απεγκλωβισμούς κάναμε και μικρές βλάβες στο δημοτικό φωτισμό αμέσως αποκαταστήσαμε και σε δύο πτώσεις δένδρων αμέσως αντιδράσαμε και το Δρομοκαΐτειο αποχιονίσαμε και τροφοδοτήσαμε με αλάτι και συνεχώς το Νομαρχιακό Νοσοκομείο καθαρίζαμε και τις κεντρικές λεωφόρους κρατήσαμε αδιάκοπα ανοιχτές.

Σκορπίσαμε 30 τόνους αλάτι, πάνω από διακόσιοι συμπολίτες μας πήραν σακιά με αλάτι για τις προσβάσεις των σπιτιών τους, πάνω από 50 συμπολίτες μας προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με τα 4Χ4 αυτοκίνητά τους και με προσωπική παρουσία, η ΕΔΟΚ (ομάδα εθελοντών) για μια ακόμη φορά τα έδωσε όλα και ανέλαβε τη λειτουργία του σταθμού πολιτικής προστασίας στον Προφήτη Ηλία, οι παπάδες πρόσφεραν φαγητό και φροντίδα, ο παπαΜελέτης ξενυχτούσε με τη βάρδια του σταθμού, το δημαρχείο παρέμεινε ανοικτό επί 48ωρο, συμπολίτες μας πρόσφεραν φαγητό και αφεψήματα για τους εργάτες των εξωτερικών συνεργείων, η συμπαράσταση, κατανόηση και συνεργασία των συνδημοτών μας, πρωτοφανής!

Στην Πόλη μας όλοι μαζί ξανα ανακαλύπτουμε την «ηθική της ευθύνης».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -