ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

O Δήμος Ζωγράφου στηρίζει την εθελοντική πρωτοβουλία καθαριότητας Save Your Hood

Ο Δήμος Ζωγράφου είναι από τους πρώτους Δήμους πανελλαδικά που στηρίζει την πρωτοβουλία Save Your Hood και ενίσχυσε τη δράση καθαρισμού που έγινε στην Πανεπιστημιούπολη.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας προμήθευσε με γάντια πολλαπλών χρήσεων και σακούλες απορριμμάτων ενώ φρόντισε και για τη μεταφορά των σκουπιδιών που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της ομάδας Save Your Hood που δραστηριοποιoύνται στου Ζωγράφου.

Συνολικά μαζεύτηκαν σκουπίδια σε περισσότερες από 30 μεγάλες σακούλες, καθώς και καθίσματα, σίδερα και άλλα ογκώδη αντικείμενα κι όλα αυτά μαζί με κέφι και τη διάθεση για προσφορά.

O Δήμος Ζωγράφου στηρίζει την εθελοντική πρωτοβουλία καθαριότητας Save Your Hood

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμο Μπουλούκο πήγε στην Πανεπιστημιούπολη, μοίρασε μάσκες σε όλα τα μέλη της ομάδας και τους είπε: «Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την πρωτοβουλία. Με την πράξη σας, συνεισφέρετε στην καθαριότητα της πόλης και δίνετε ένα λαμπρό παράδειγμα προς όλους τους ανθρώπους για να αναλάβουν εθελοντική δράση. Κι εμείς στο Δήμο έχουμε ξεκινήσει την ενεργοποίηση εθελοντικών ομάδων και σας καλώ να τις πλαισιώσετε. Ως Δήμος Ζωγράφου θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας, παρέχοντας κάθε μέσο και βοήθεια ώστε να συνεχίσετε τις εξορμήσεις σας και σε άλλες περιοχές της πόλης μας».

Η πρωτοβουλία Save Your Hood δημιουργήθηκε στο Facebook για να στεγάσει και να συντονίζει ατομικές και ομαδικές πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης και καθαριότητας σε όλη την Ελλάδα και ο Δήμος Ζωγράφου από την πρώτη στιγμή τη στηρίζει εμπράκτως.


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button