ΒΙΒΛΙΑ

«O γιατρός του γέλιου» Ένα επίκαιρο… παραμύθι που θα σας συναρπάσει!

Από τη συγγραφέα Ήρα Βλάχου και τις Εκδόσεις 24 Γράμματα

«O γιατρός του γέλιου» είναι το δεύτερο βιβλίο της συγγραφέως Ήρας Βλάχου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24 γράμματα σε εικονογράφηση Παναγιώτη Αρμυριώτη. 

Γράφει η Χρύσα Σαραντοπούλου

Η Ήρα Βλάχου μετά το μυθιστόρημά της «Η Αλλαγή», μας ξάφνιασε με ένα όμορφο (και επίκαιρο θα μπορούσαμε να λέγαμε) παραμύθι!

«O γιατρός του γέλιου» απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους για να μας θυμίσει την αξία του γέλιου στη ζωή μας. Μια όμορφη ιστορία που μας γεμίζει αισιοδοξία, ξορκίζει τη θλίψη και μας βοηθάει να ανακαλύψουμε το πιο όμορφο δώρο για τον εαυτό μας!

Μα τι άλλο θα μπορούσε να ήταν… παρά το γέλιο! Έχετε δοκιμάσει να κάνετε ασκήσεις γέλιου όταν είστε στεναχωρημένοι; Θα τα ξεχάσετε όλα!

Και ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν για εσάς ο καλύτερος γιατρός του γέλιου; Μα… ο εαυτός σας φυσικά!!!

Τίποτα δεν μπορεί να σας στερήσει το χαμόγελό σας, εάν δεν το επιτρέψετε εσείς οι ίδιοι. Κι αν κάποιος επιχειρήσει να σας το κλέψει, στο χέρι σας είναι να το πάρετε πίσω. Αστραπιαία! Τι κι αν κατάφερε να σας ξεγελάσει, τι κι αν σαν άλλη κακιά μάγισσα προσπαθεί να σας το φυλακίσει, βρείτε το δικό σας μαγικό φτερό… και αποκτήστε ξανά το γέλιο σας!

Το γέλιο σας!!! Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας!

Θα καταλάβετε τι σας λέω… όταν διαβάσετε αυτό το παραμύθι.

Χρύσα Σαραντοπούλου O γιατρός του γέλιου – Ήρα Βλάχου

Γι αυτό μη χάνετε καιρό! Διαβάστε το και διαβάστε το και στα παιδιά σας! Εκείνα ξέρουν τι θα πει να γελάς με τη ψυχή σου! Και μ αυτό το παραμύθι… θα τα κάνει να μην το ξεχάσουν ποτέ!

Το γέλιο είναι φάρμακο!

Να γελάτε! Ότι και να γίνει να θυμάστε να γελάτε! Σε όποια «μπόρα» κι αν πέσετε, να θυμάστε να κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας, σαν άλλος «γιατρός του γέλιου» κι εσείς…!

 

«O γιατρός του γέλιου»

” Ακόμα και ο Πολύκαρπος πήγε στον γιατρό του γέλιου. Όταν έχασε στους αγώνες τρεξίματος και ήταν πολύ λυπημένος, η μαμά του τον πήγε στο ιατρείο στην άκρη της πόλης. Όταν βγήκε, είχε βρει και πάλι το χαμόγελό του, αυτό τον βοήθησε να προπονηθεί τόσο καλά και να νικήσει στους επόμενους αγώνες τρεξίματος. “

 

Περίληψη: 

Ήταν εξαιρετικός επιστήμων ο κύριος Γελάκος! Με σπουδές στο εξωτερικό! Ήξερε τη γυμναστική του γέλιου, δηλαδή, όταν οι άκρες των χειλιών τραβιούνται στο πλάι και μετά επιστρέφουν στη θέση τους και ένα και δύο με ρυθμό, επαναλαμβάνουμε την άσκηση μέχρι να μην μπορούμε να κρατηθούμε από τα γέλια! Ήταν σπουδαίος επιστήμων ο κύριος Γελάκος! Και ας μην γελούσε ποτέ…

O γιατρός του γέλιου – Ήρα Βλάχου

Το βιβλίο της Ήρας Βλάχου ««O γιατρός του γέλιου»» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις 24 Γράμματα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

και ONLINE στο 24grammata.com/product

καθώς και τηλεφωνικά στο 210 612 70 74 / αντικαταβολή / ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ

 

Η Ήρα Βλάχου έχει γράψει ένα ακόμη βιβλίο, το εξαιρετικό μυθιστόρημα: «Η Αλλαγή»

Δείτε ΕΔΩ:

«Η Αλλαγή» της Ήρας Βλάχου – Ένα ταξίδι συμφιλίωσης με σένα… στα “θέλω” της ψυχής

Η αλλαγή


 


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button