ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο μικρός Τζος 5 ετών έσωσε τη μητέρα του τηλεφωνώντας σε αριθμό από παιχνίδι του

Ο μικρός Τζος βρήκε την μητέρα του να κείτεται στο πάτωμα, έχοντας πέσει σε διαβητικό κώμα και σκέφτηκε να καλέσει τον αριθμό που αναγραφόταν σε ασθενοφόρο παιχνίδι του.

Τη ζωή της μητέρας του που κινδύνευε, έσωσε αγοράκι 5 ετών από την Αγγλία, το οποίο τη δύσκολη στιγμή δεν έχασε την ψυχραιμία του και σκέφτηκε να καλέσει σε αριθμό που αναγραφόταν σε ένα ασθενοφόρο παιχνίδι του.

Ο μικρός Τζος βρήκε την μητέρα του να κείτεται στο πάτωμα του σπιτιού τους, έχοντας πέσει σε διαβητικό κώμα. Κάλεσε το 112, τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης και από εκεί τον συνέδεσαν με την αστυνομία, όπως αναφέρει το BBC.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τζιτ Μπέικερ, δήλωσε ότι ήταν “πολύ γενναίος”. “Αυτό ήταν απίστευτο να το κάνει ο μικρός Τζος. Η γρήγορη σκέψη του να καλέσει τον αριθμό στο ασθενοφόρο παιχνίδι του καθώς ανησυχούσε για τη μαμά του. Ήταν πολύ γενναίος και έμεινε στη γραμμή ενώ φτάναμε στο σπίτι της οικογένειας για να βεβαιωθούμε ότι η μαμά του έλαβε ιατρική βοήθεια” είπε ο κ. Μπέικερ.

Ο μικρός Τζος αργότερα προσκλήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και φωτογραφήθηκε χαρούμενος και περήφανος μαζί με αστυνομικούς. “Ο Τζος έχει ήδη αποδείξει ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στην αστυνομία. Ας ελπίσουμε ότι θα τον ξαναδούμε όταν είναι αρκετά μεγάλος ως νέος πρόσληψη”, πρόσθεσε ο κ. Μπέικερ.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τετράχρονος κάλεσε το 999 για τη μητέρα του χάρη σε ένα αυτοκινητάκι


 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Σχετικά άρθρα

Back to top button