Οι Λειψοί «παίζουν μπάλα» επιπέδου… UEFA και αποκτούν σύγχρονο εξοπλισμό Υγείας!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Αέρας ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου «φύσηξε» στο πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο των Λειψών που εγκαινιάστηκε μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.   

Με πρωτοβουλία του κορυφαίου διεθνή Έλληνα διαιτητή, UEFA Elite Referee αλλά και «φανατικού» φίλου του προορισμού, Τάσου Σιδηρόπουλου, οι διαιτητές της Super League συμφώνησαν και προχώρησαν, για πρώτη φορά στα χρονικά της δράσης τους, σε μία σημαντική δωρεά που αναβαθμίζει καθοριστικά το επίπεδο διαγνωστικών υπηρεσιών Υγείας στο ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων. Χάρη στην προσφορά των διαιτητών, οι Λειψοί απέκτησαν σύγχρονο μηχάνημα βιοχημικής ξηράς ανάλυσης με όλα τα απαραίτητα αντιδραστήρια για τον πληρέστερο έλεγχο και για ολοκληρωμένες διαγνώσεις, χωρίς την υποχρέωση μετακινήσεων των εξεταζόμενων ή της αποστολής δειγμάτων εκτός του νησιού.

Ταυτόχρονα, ο κ. Σιδηρόπουλος προχώρησε στη δωρεά δύο τερμάτων για την ενίσχυση της αθλοπαιδιάς στο νησί με τις περισσότερες αναλογικά γεννήσεις στην Ελλάδα, που σε πληθυσμό 800 κατοίκων αναλογούν 200 παιδιά! Τα τέρματα τέθηκαν αμέσως σε χρήση στο πλαίσιο αγώνα που διοργανώθηκε στο πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο, την Κυριακή 6 Ιουλίου μεταξύ εν ενεργεία και παλαίμαχων παικτών των Λειψών. Το ματς σφύριξε ο κορυφαίος διεθνής με τη βούλα της UEFA  Έλληνας διαιτητής κ. Σιδηρόπουλος  με πρώτο βοηθό διαιτητή τον Δήμαρχο Λειψών, αναβιώνοντας ευχάριστες μνήμες του παρελθόντος όταν διαιτήτευαν μαζί στο τοπικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου. Ο αγώνας  έληξε 6-4 υπέρ της ομάδας των  ενεργεία παικτών, χαρίζοντας μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές ευγενούς άμιλλας. Συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου που συγκεντρώθηκε στο γήπεδο, προσδίδοντας μία ατμόσφαιρα εορταστική. Σημειώνεται πως το ανακαινισμένο γήπεδο συμπληρώνει την εικόνα των Λειψών ως οικογενειακού προορισμού και παρέχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες αθλητικών δραστηριοτήτων, για μικρούς και μεγάλους.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -