ΕΛΛΑΔΑ

Οινούσσες: οι κάτοικοι ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά στην πελώρια σημαία

Συγκίνηση!!! Οι κάτοικοι στις μικρές ακριτικές Οινούσσες ψάλλουν με υψηλό φρόνημα και υπερηφάνεια τον Εθνικό Ύμνο μπροστά στην τεράστια Ελληνική Σημαία που σχεδίασαν με τα χέρια τους.

Ψηλά στο βουνό, αφού κουβάλησαν πέτρα πέτρα, τις έβαψαν στα χρώματα της γαλανόλευκης, καλύπτοντας μια έκταση 1,5 στρέμματος, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία που είναι ορατή ακόμη και από το διάστημα!

Μια παρέα νέων, με μια ρομαντική ιδέα, με δική τους πρωτοβουλία, ζωγράφισαν γαλανόλευκες τις πέτρες στις ακριτικές Οινούσσες!

Ευχαριστούμε την Βάσω Χρήστου Μούντουλα για το βίντεο που μας έστειλε.

Τόσοι χρειάζονται για να αλλάξει ο κόσμος… 20 νέοι άνθρωποι!

Δείτε το:

 

Δείτε ακόμη:

Σαν να κρέμεται από τον ουρανό… η μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία είναι στις Οινούσσες (video)

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close