ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ομαδική εικαστική έκθεση «Τέχνη γένους θηλυκού»

Η Pocket Star Gallery και η Ιστορικός Τέχνης και Επιμελήτρια εικαστικών εκθέσεων Ελένη Αποστολοπούλου παρουσιάζουν την ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Τέχνη γένους θηλυκού»

Η έκθεση παρουσιάζει ως θέμα της την γυναίκα και τα δικαιώματα της στην σύγχρονη κοινωνία. Στόχος της έκθεσης είναι να προβληθεί μια αναγεννημένη γυναίκα μέσα από τα μάτια των καλλιτεχνών. Η έκθεση εξετάζει τον τρόπο που η γυναίκα παλεύει για την θέση που της αξίζει στην κοινωνία, τον τρόπο που βιώνει τη βία και τη στέρηση των δικαιωμάτων της, τα βλέμματα που δέχεται αλλά και τον τρόπο που η ίδια η τέχνη οφείλει να βοηθήσει την γυναίκα προφέροντας της καταφύγιο

Τα έργα αποπνέουν αυτήν τη νέα ματιά απέναντι στη γυναίκα και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη σημερινή εποχή αλλά και πιο συγκεκριμένα το πως είναι να είσαι γυναίκα καλλιτέχνης στην Ελλάδα του σήμερα .

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες : 

Αλίκη Αμυραλή, Μαριαλένα Γεροδήμου, Σωτήρης Ηλιάδης, Ρένα Καμπρή, Χρήστος Καστρινάκης

Πληροφορίες 

Διεύθυνση: Pocket Star Gallery Lycabettus, Γεροστάθη 1 Λυκαβηττός 

Διάρκεια: 16 – 26 Ιουνίου 

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 13.00 – 21.00, Σάββατο 12.00 – 20.00 Περισσότερες πληροφορίες: pocketstargallery@gmail. com 

Facebook Event

Στον χώρο της γκαλερί τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα όπως ορίζονται από τις αρμόδιες  αρχές. 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button