Ορφανό μωρό κοάλα βάζει μικροσκοπικό νάρθηκα στο χεράκι του

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.
Αυτή είναι ίσως το πιο χαριτωμένο πράγμα που μπορείτε να δείτε: ένα μωρό κοάλα που φορά έναν μικροσκοπικό νάρθηκα στο χεράκι του. 

Ένα μωρό μαρσιποφόρο έσπασε το χεράκι του πέφτοντας από ένα δέντρο, σε μία φυτεία στη Μελβούρνη, στην Αυστραλία.
Δυστυχώς από την πτώση το μικρό κοάλα έχασε τη μητέρα του καθώς αυτή τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάστηκαν να της κάνουν ευθανασία. Ζυγίζοντας λιγότερο από μισό κιλό και ηλικίας μόλις πέντε μηνών, το κοάλα έπρεπε να βρίσκεται ακόμη στο μάρσιππο της μητέρας του.
Τάισαν το μωρό με υποκατάστατο γάλα μαρσιποφόρου μέσω μίας σύριγγας και του τοποθέτησαν γύψο για να βοηθήσουν στην ανάρρωσή του.
Οι φροντιστές κάνουν τώρα ότι μπορούν για να βοηθήσουν το μωρό κοάλα να αναρρώσει και του παρέχουν όλη την απαραίτητη φροντίδα.
Ένας φροντιστής ζώων θα φροντίσει το μαρσιποφόρο για τους επόμενους μήνες μέχρι να δυναμώσει και να μπορέσει να επιστρέψει στην άγρια φύση.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -