ΖΩΑ

Οργή Κουτσόπουλου για τα εγκαταλελειμμένα κουτάβια: «Συγχαρητήρια στον κυρ-μ@λ@κ@» (vid)

Εκτός από την μαγειρική, τον Πανιώνιο και την μουσική, η αγάπη για τα ζώα του σεφ Λεωωίδα Κουτσόπουλου είναι ξεχωριστή… Ειδικά για τα σκυλάκια.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, όταν χθες το βράδυ ανακάλυψε ότι κάποιος είχε παρατήσει στο δρόμο μερικά κουταβάκια, βγήκε εκτός εαυτού…

Τα μάζεψε στο σπίτι του και έκανε ένα ποστάρισμα στα social media, για να βρει ενδιαφερόμενους που θα θελήσουν να τα φιλοξενήσουν…

Την αρχή έκανε με τη… χνουδωτή μπάλα, όπως ονόμασε το πρώτο.

Το μήνυμά του Chef Κουτσόπουλου

«Αρχικά να δώσουμε συγχαρητήρια στον κυρ-Μαλάκα που τα πέταξε στο δρόμο.Το αφήνουμε αυτό και πάμε να τους βρούμε ένα όμορφο,φιλόξενο, ζεστό σπίτι. Στείλτε μου μήνυμα να υιοθετήσετε μια ΧΝΟΥΔΩΤΗ ΜΠΑΛΑ και να σώσετε μια ψυχή. Την δική σας. (τα σκυλονια τα έχω σπίτι)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι προβολές του video, έχουν ξεπεράσει τις 30.000 και έχουν γίνει πάνω από 1.300 ριτουίτ, ενώ όλοι τον αποθεώνουν για την ευαισθησία που έδειξε. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο ΄΄Σε συμπαθούσα σεφ τώρα σε αγαπάω΄΄.

Οργή Κουτσόπουλου για τα εγκαταλελειμμένα κουτάβια: «Συγχαρητήρια στον κυρ-μ@λ@κ@» (vid)

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Δείτε ακόμη:

Η Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας γιορτάζεται στις 23 Μαΐου

Πηγή: gazzeta.gr


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Σχετικά άρθρα

Back to top button