Παγκόσμιο ρεκόρ απομνημόνευσης τράπουλας… κάτω από το νερό

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένας άντρας με εντυπωσιακή μνήμη κατέρριψε ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες στη Φλόριντα απομνημονεύοντας τη σειρά των φύλλων μιας τράπουλας, κάτω από το νερό, και ταξινόμησε μια δεύτερη τράπουλα με την ίδια σειρά. 

Ο δάσκαλος Nelson Dellis απομνημόνευσε τη σειρά της ανακατεμένης τράπουλας ενώ ήταν κάτω από το νερό στο Μαϊάμι και στη συνέχεια βγήκε από το νερό και αναδιοργάνωσε μια δεύτερη τράπουλα στην ίδια σειρά.

Ο Dellis τερμάτισε με χρόνο 2 λεπτών και 22,53 δευτερολέπτων, κάνοντας νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ.Το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες των 3 λεπτών και 42,5 δευτερολέπτων ανήκε στον Sanchit Sharma, από την Ινδία, το 2019. Ο Dellis είπε ότι το πιο δύσκολο μέρος της προσπάθειάς του ήταν να μάθει να κρατά την αναπνοή του για αρκετή ώρα κάτω από το νερό. «Έπρεπε να μάθω πολλά και πραγματικά να ξεπεράσω τα όριά μου για να το καταφέρω αυτό».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -