Πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία στο σωματείο «Η Φιλαδέλφεια»

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για το κοινωνικό Σωματείο «Η Φιλαδέλφεια», με τη διοργάνωση Πανελλαδικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 η κινητή μονάδα του νοσοκομείου Μεταξά θα βρίσκεται στην αίθουσα του Σωματείου στον Πειραιά, στην οδό Αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου, στον 1ο  όροφο, στην Αγιά Σοφιά από τις 10:00 έως τις 13:00.

Επιπλέον εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, με την υποστήριξη της κινητής μονάδας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που θα στηθεί στο χώρο του σωματείου στην οδό Γιαννιτσών 86 Θεσσαλονίκη, 546 27, στον 2ο όροφο, (απέναντι από το One Salonica) από τις 9:00 έως τις 13:00.

«Η Φιλαδέλφεια δίνει ζωή, είναι στο αίμα της!»

Το κοινωνικό σωματείο «Η Φιλαδέλφεια» σας προσκαλεί με χαρά στη Φιλαδέλφεια να συμμετάσχετε στην Πανελλαδική αιμοδοσία και παράλληλα να γνωρίσετε την προσπάθεια του σωματείου, που έχει ως στόχο την αναβάθμιση του ανθρώπου, της κοινωνίας και κατ’ επέκταση της Ελλάδας.

Τηλέφωνα πληροφοριών

Πειραιάς: 6972 534 924 & 6972 206 825
Θεσσαλονίκη: 6972 304 034

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -