ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πατέρας κάνει τατουάζ το σημάδι του γιου του για να μην νιώθει άσχημα

Ο Derek Prue αποφάσισε να καλύψει με τατουάζ τα αριστερά πλευρά του ως ένδειξη συμπαράστασης στο γιο του.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επέλεξε να βοηθήσει τον γιο του να αποβάλει την δυσαρέσκεια που του γέμιζε το εκ γενετής σημάδι που είχε στα αριστερά πλευρά του, ένας πατέρας από το Stony Plain. Ο 8χρονος γιος του Derek Prue, αρχικά ήταν περήφανος για αυτό το καφέ σημάδι. Όμως, όσο μεγάλωνε άρχισε να προσπαθεί να το καλύπτει στην πισίνα. Έδειχνε πως δεν ήταν και τόσο άνετος, με την ύπαρξή του.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα με το εκ γενετής σημάδι, αλλά κάποια στιγμή είδα πως άρχισε να προσπαθεί να το καλύπτει και ήθελα να βρω έναν τρόπο να του δείξω πόσο ξεχωριστός και όμορφος είναι ακόμα και με το σημάδι», είπε ο πατέρας του, ο οποίος αποφάσισε να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει και να του ανεβάσει την  αυτοπεποίθηση. Πως; Κάνοντας και εκείνος, στο ίδιο σημείο και με το κατάλληλο χρώμα μελανιού, ένα τατουάζ που θα ήταν ακριβώς σαν το σημάδι του 8χρονου γιου του. Έτσι πήγε στο Juicy Quill Tattoo και επέμεινε την βελόνα στο σώμα του για συνολικά 30 ώρες, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

τατουάζ

«Νόμιζα ότι θα ήταν απλά ένα ραντεβού. Αλλά οι τρεις ώρες, εξελίχθηκαν σε 30, καθώς χρειαζόταν πολλή δουλειά. Η όλη διαδικασία για να ολοκληρωθεί το τατουάζ διήρκησε 6 βδομάδες περίπου», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στον γιο του. «Απλά έβγαλα την μπλούζα και του έδειξα ότι έχω το ίδιο σημάδι με αυτόν», με τον μικρό να απαντά «Αυτό είναι καταπληκτικό!». Έτσι από την επόμενη φορά που πήγε στην πισίνα, έκανε το μάθημα κολύμβησης και πάλι χωρίς μπλούζα.

 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button