ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Καλά νέα: Η ιστοσελίδα μας είναι φιλική για ΑμεΑ! Δείτε πως παρέχεται προσβασιμότητα σε όλους!

Τα καλά νέα είναι γεγονός για το BestNews! Η ιστοσελίδα μας πληρεί τις προδιαγραφές του προτύπου WCAG (V2.0) για εύκολη πρόσβαση από Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας – Accessibility Bar με ειδικό μενού για όλα τα άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε κάτω αριστερά στο site:

ΑμεΑ άτομα με αναπηρία

Προσβασιμότητα Για Όλους!

Ιστοσελίδα Κατάλληλη Για ΑμΕΑ Σύμφωνα Με Το Πρότυπο WCAG 2.0

Το πρότυπο WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) ορίζει τις παραμέτρους ώστε μια ιστοσελίδα να χαρακτηρίζεται: φιλική για ΑΜΕΑ. Αυτό διευκολύνει την πρόσβαση σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα μας με εύκολο τρόπο.

ΑμεΑ άτομα με αναπηρία

Πλήρης Προσβασιμότητα Σε Όλο Το Περιεχόμενο Για Όλους!

Παρέχουμε προσβασιμότητα σε όλο το περιεχόμενο. Οι πρόσθετες λειτουργίες –ανάγνωση κειμένου, επιλογή μεγέθους γραμμάτων, χρωμάτων, αντίθεσης, πλοήγηση από το πληκτρολόγιο- εγκαθίστανται σε όλες τις ενότητες της ιστοσελίδας.

Η προσθήκη της μπάρας προσβασιμότητας δεν επηρεάζει την αισθητική του ιστοτόπου· μάλιστα, έχει αναπτυχθεί με την κατάλληλη τεχνολογία για βέλτιστη προβολή σε συσκευές Desktop, Tablet και Smartphones.

Για τους επισκέπτες που δε χρειάζονται τις πρόσθετες λειτουργίες, η μόνη διαφορά που θα παρατηρήσουν είναι το διακριτικό εικονίδιο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Όσοι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, θα το βρουν διαθέσιμο και εύχρηστο σε κάθε σελίδα του ιστοτόπου!

Η προσβασιμότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες στο διαδίκτυο

Με σεβασμό στα άτομα με αναπηρία η πληροφορία στο διαδίκτυο πρέπει να είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη σε όλους! Η πρόσβαση στη γνώση, στην ενημέρωση, στην εκπαίδευση, στην ψυχαγωγία, αποτελεί δικαίωμα για όλους και είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε εύκολη πρόσβαση σε όλους.

Καλύπτοντας τις ανάγκες τους, παρέχοντάς τους όλα όσα κάποιοι θεωρούν αυτονόητα, ώστε όλοι να είμαστε μια παρέα και να αναδεικνύουμε τις πραγματικές μοναδικές μας δεξιότητες.

Στο Best News κάνουμε πράξη το «συμμετέχω», το «συμπεριλαμβάνομαι», το «συνυπάρχω», το «αποδέχομαι τη διαφορετικότητα» με ίσες ευκαιρίες για όλους!

Όταν η ψυχή δίνει Αγάπη, παραπάνω από το περίσσευμα, ακτινοβολείς φως!

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ιστότοποι Με Σύγχρονη Αισθητική

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας στην The Design Agency για την κατασκευή της ιστοσελίδας μας και το σχεδιασμό της ώστε να είναι προσβάσιμη από ΑμεΑ!

Η The Design Agency είναι διαφημιστική εταιρία με όραμα την οπτική διαφοροποίηση από την αγορά, που προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες Branding, Marketing, Graphic Design, SEO, Web Design, Advertising, Video Production και Applications Development

Ο σωστός συνεργάτης με ολοκληρωμένες λύσεις για δημιουργία εικαστικών και branding, σχεδιασμό περιοδικών και εφημερίδων, all around διαφημιστικές καμπάνιες που κινούνται στο print, digital και video production, BTL Marketing. Επίσης, mobile apps και κατασκευή websites, news portals.

Διαφήμιση | Δημιουργικός Σχεδιασμός | SEO | Κατασκευή ιστοσελίδων | e-shops | Παραγωγή βίντεο | Μάρκετινγκ | Στρατηγική | Social Media | Απεικόνιση | Εφαρμογές Android και iOS | Διαφήμιση εφαρμογών | Επιχειρηματικές Λύσεις| Λύσεις για ξενοδοχεία, φαρμακεία , ασφαλιστικά γραφεία

 

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button