ΜΟΥΣΙΚΗ

“Ρουά ματ” στο νυχτερινό κέντρο Αστέρια στην Πάτρα

Παναγιώτης Μπουραντώνης και Κώστας Ορφανίδης

Κάτι νέο και ανατρεπτικό έρχεται στην Πάτρα, στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και συγκεκριμένα στο γνωστό κέντρο «Αστέρια Live» από αυτήν την Παρασκευή 17/01/2020.

Δύο νέοι και πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες ο Παναγιώτης Μπουραντώνης και ο Κώστας Ορφανίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα σκορπούν το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο πλευρό της καταξιώμενης τραγουδίστριας, Μαρίας Ιακώβου.

Ο Παναγιώτης Μπουραντώνης είναι ένας τραγουδιστής με λαϊκό ανάστημα και υπέροχη χροιά, ο οποίος προέρχεται μετά από μία καταπληκτική σεζόν στα Βόρεια. Έχει εμφανιστεί για αρκετό διάστημα στο Ποσειδώνιο, ενώ συνέχισε σε περιοδείες με τον Λευτέρη Πανταζή.

Άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό του «The Voice of Greece», ενώ έκλεψε την παράσταση πρόσφατα στην εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδοπουλου, όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Ανήκει στο δυναμικό της Panik Records με τις επιτυχίες «Άστο» και «Πες του να φύγει».


«Αστέρια Live» από αυτήν την Παρασκευή 17/01/2020


Από την άλλη, ο Κώστας Ορφανιδης είναι ένας ελαφρολαϊκός, πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης. Τα τελευταία χρόνια έχει ήδη ξεχωρίσει τόσο για τη φωνή του όσο και για την εμφάνισή του.

Έχει στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, δισκογραφικά ανήκει στην εταιρεία digital ray με τις επιτυχίες «Όλα καλά μωρό μου» που έδειξε να αγαπιέται πολύ από τον κόσμο, αλλά και δύο νέες κυκλοφορίες «Είδα ένα όνειρο» και «Για μια ζωή σε θέλω».

 


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button