Ρώσοι πιλότοι βρήκαν ορφανό αρκουδάκι στο δάσος και το υιοθέτησαν

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ρώσοι πιλότοι πήραν υπό την προστασία τους ένα μωρό αρκουδάκι που βρήκαν ολομόναχο, χωρίς τη μαμά του, στην περιοχή ενός ιδιωτικού αεροδρομίου στην περιφέρεια του Τβερ.

Οι πιλότοι ενός αεροδρομίου πήραν υπό την προστασία τους ένα μωρό αρκουδάκι που βρέθηκε ορφανό στην περιοχή. Το ονόμασαν Μανσούρ και πλέον, εδώ και πέντε χρόνια ζει μαζί τους.

Την άνοιξη του 2016, ένα μωρό αρκουδάκι βρέθηκε να περιφέρεται στον αεροδιάδρομο ενός ιδιωτικού αεροδρομίου στην περιοχή του Τβερ, από κάποιους πιλότους που αναπαλαίωναν vintage αεροσκάφη.
Το καφέ αρκουδάκι είχε μείνει ορφανό σχεδόν αμέσως μετά τη γέννησή του. Οι πιλότοι το τάισαν και το φρόντισαν όμως δεν μπορούσαν να το απελευθερώσουν πίσω στο δάσος γιατί δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει μόνο του στη φύση.
Ο αρκούδος συνήθισε γρήγορα τον χώρο: ξυπνούσε και αποκοιμιόταν με τον ήχο των αεροπλάνων που απογειώνονταν, ανέβαινε τις σκάλες μέσα στα αεροπλάνα και έγινε φίλος με τη γάτα και τον σκύλο που ζούσαν εκεί.
Δημιουργήθηκε ένας μεγάλος ειδικός περιφραγμένος χώρος για αυτόν με δωρεές που ήρθαν από όλο τον κόσμο: το Χονγκ Κονγκ, τον Καναδά, την Ελβετία, ακόμη και την Αυστραλία.

Επιπλέον έχει στη διάθεσή του περίπου 5.000 τετραγωνικά μέτρα περιοχής για να κάνει βόλτες και μία μεγάλη ανθρώπινη οικογένεια.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -