ΖΩΑΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σκύλος έσωσε μωράκι που το εγκατέλειψε η μαμά του στο πάρκο

Η ιστορία ενός μεγαλόσωμου χάσκι, του Hel, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αφού το ηρωικό σκυλάκι βρήκε και έσωσε ένα εγκαταλελειμμένο μωράκι ενώ έκανε την καθημερινή του βόλτα στο πάρκο με τον ιδιοκτήτη του.

Χωρίς τη βοήθεια του Hel, ο 64χρονος άντρας (και ιδιοκτήτης του σκύλου) δεν θα είχε αντιληφθεί πως μέσα στις παλιές κουβέρτες που προσπέρασε ενώ περπατούσε με τον Hal βρισκόταν ένα νεογέννητο μωράκι. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, νόμιζε πως ανάμεσα στα σκουπίδια πίσω από τους θάμνους βρισκόταν κάποιο ποντίκι ή αλεπού.

Το πανέξυπνο χάσκι του, όμως, πλησίασε και ξύπνησε προσεκτικά το μωράκι με τη μουσούδα του. Αυτό άρχισε να κλαίει και ο 64χρονος κατάλαβε πως κάποιος είχε αφήσει ανάμεσα σε σπασμένα ποτήρια και σκουπίδια ένα μωρό και κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές.

Το μωράκι, που βρέθηκε παγωμένο, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να εντοπίσει τη μαμά του μωρού που μάλλον πρόκειται για νεαρή, λευκή γυναίκα. Αυτό που μετράει για την ώρα, όμως, είναι πως ο Hal έσωσε το νεογέννητο μωρό δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

O Τζορτζ (έτσι βάφτισαν οι αστυνομικοί το μωράκι) χαίρει άκρας υγείας. Η αστυνομία αναζητά τη μητέρα του νεογέννητου αγοριού και γι αυτόν τον λόγο έδωσε στη δημοσιότητα πολλές φωτογραφίες του.

Ο επιθεωρητής Neil Hunt απευθυνόμενος στη μητέρα του παιδιού δήλωσε: «Είστε το κύριο μέλημά μου αυτή τη στιγμή και πρέπει πραγματικά να βεβαιωθούμε ότι είστε εντάξει. Δεν ξέρω τις συνθήκες γύρω από τη γέννηση του Τζορτζ, αλλά, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια και υποστήριξη που χρειάζεστε. Το μωρό είναι ασφαλές και καλά και στην υγεία του, να είστε βέβαιη ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button