ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Συλλογική Πορεία Αγάπης: Το Πασχαλινό bazaar είναι φέτος online

H Συλλογική Πορεία Αγάπης μας προσκαλεί στην ανοιξιάτικη, πασχαλινή γιορτή της, η οποία θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 25 Απριλίου, µέσω της ειδικής ιστοσελίδας της.

Στο bazaar.poreiaagapis.gr, το οποίο θα είναι ενεργό κατά το συγκεκριµένο αυτό χρονικό διάστημα, θα βρούμε τον πλήρη, ηλεκτρονικό κατάλογο των ειδών της Γιορτής.

Κατά το διάστηµα αυτό και αποκλειστικά στις ώρες λειτουργίας, 10 το πρωί έως 8 το απόγευµα, θα υπάρχει, επίσης, δυνατότητα άµεσης επικοινωνίας και εξυπηρέτησης από τους εθελοντές της ομάδας, στα τηλέφωνα: 210 3615975 & 210 3619744.

Με την βοήθεια τους, θα µπορούμε να επιλέξουμε και να παραγγείλουμε όµορφα δώρα για εμάς και τους αγαπηµένους μας, κάθε ηλικίας, από µια µεγάλη ποικιλία ειδών, φτιαγµένα από τους εθελοντές της ομάδας, όπως λαµπάδες, κοσµήµατα, µυρωδάτα σαπούνια και κεριά, αγνό λάδι, ζυµωτό ψωµί, τσάτνεϋ, µαρµελάδες, γλυκά κουταλιού, πασχαλινά κουλουράκια και πολλά άλλα γιορτινά γλυκά, σοκολατάκια και σοκολατένια αυγά, βαµµένα πασχαλινά αυγά, λικέρ, καθώς και αγνό µέλι, βιολογικά προϊόντα, παιχνίδια, είδη σπιτιού, αξεσουάρ, και πολλά – πολλά άλλα, επιλεγµένα πάντα µε προσοχή και φροντίδα.

Οι εθελοντές της Συλλογικής Πορείας Αγάπης, µε µεγάλη χαρά και τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα µέτρα ασφαλείας, θα µεταφέρουν τα δώρα μας, εντός 24 ωρών, µέχρι την πόρτα του σπιτιού μας, στην Αττική, ή θα τα αποστείλουν (κατόπιν συνεννόησης) σε οποιοδήποτε µέρος της χώρας µας ή και λίγο µακρύτερα – σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό.


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button