Τάσεις μόδας φθινόπωρο-χειμώνας 2023/24 – Τα Top παπούτσια της νέας σεζόν

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Η φετινή χειμερινή σεζόν εστιάζει στο καφέ και το μαύρο. Τα δερμάτινα total look σε χρώματα της γης όσο και οι τσάντες, τα παπούτσια ή ακόμα και σακάκια σε έντονες αποχρώσεις είναι οι Τάσεις μόδας για το φθινόπωρο-χειμώνας 2023/24 .

παπούτσια
Δες την εδώ! 

Στο epapoutsia.gr Εκπτώσεις έως -40%! 

Οι εκκεντρικές γυναικείες μπότες με χοντρή επίπεδη σόλα σε χρυσό χρώμα είναι must, ενώ η πασαρέλες είναι γεμάτες με μπότες πάνω από το γόνατο με κορδόνια και με χοντρή τρακτερωτή σόλα.

Δεν θα λείψουν οι ογκώδεις δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο, τις οποίες θα φορέσουμε με λεπτές, ψηλές πουά κάλτσες και κοντά πλεκτά σορτς ή μίνι φούστες. Και φυσικά όπως είπαμε οι μπότες πάνω από το γόνατο!

Δείτε εδώ:

παπούτσια

 

Θα δούμε υπερ-θηλυκές μπότες με λάμψη, παπούτσια σε στυλ χίπις, και μπότες με καουμπόικη μύτη και μπλε τακούνι.

Δείτε εδώ:

  

Οι καουμπόικες μπότες είναι αναμφίβολα οι πιο μοντέρνες μπότες για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024. Αν αυτά τα παπούτσια δεν είναι ακόμα στην ντουλάπα σου, η Black Friday είναι η τέλεια ευκαιρία για να τα αγοράσεις σε χαμηλότερη τιμή. Ποιο μοντέλο να επιλέξεις; Το πιο κλασικό μοντέλο είναι οι μαύρες καουμπόικες μπότες από δέρμα grain leather, οι οποίες δείχνουν εξαιρετικά μοντέρνες σε συνδυασμό με ένα oversized σακάκι και ένα μίνι φόρεμα.

μαύρες καουμπόικες μπότες 

Οι ψηλές δερμάτινες καουμπόικες μπότες είναι η καλύτερη επιλογή για τη μεταβατική περίοδο, ειδικά για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Ενώ οι διάτρητες και οι σουέτ μπότες φαίνονται υπέροχα μαζί με καλοκαιρινά outfit, με boho φόρεμα ή σορτς.

Βέβαια όταν η κουβέντα φτάνει στα γυναικεία παπούτσια το ενδιαφέρον πιάνει κόκκινο…

Εδώ:

παπούτσια
Δες την εδώ!

Δες τις εδώ!!!


 

Στο epapoutsia.gr  Εκπτώσεις έως -40%! 


Θυμήσου ότι στο epapoutsia.gr έχεις έως και 100 ημέρες για δωρεάν επιστροφή! Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, επωφελήσου από το σύστημα πληρωμών Klarna, το οποίο σου επιτρέπει να πληρώσεις μετά από 30 ημέρες.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -