ΕΡΓΑΣΙΑ

Τετραπλή διάκριση της ΗΛΙΟΣ στα Packaging Innovations Awards 2020

Τέσσερα βραβεία απέσπασε η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα PackagingInnovationAwards 2020 ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε σημαντικές εταιρίες για τις καινοτόμες και προσεκτικά σχεδιασμένες συσκευασίες των προϊόντων της.

Τα νέα, πρωτοποριακά βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό, artesianpastastraws®της  ΗΛΙΟΣ απέσπασαν το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα Innovation in Cartonboard Packaging / Καινοτομίες στη Συσκευασία από Χαρτόνι.

Οι ΡΑΚΕΤΕΣ από τη σειρά “τα παι-δικά μας ξεχώρισαν με το Αργυρό Βραβείο στην ενότηταPackagingofNewProductsLaunchedintheGreekMarket / Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά, όπως και η σειρά βιολογικών Couscous που βραβεύτηκε στην κατηγορία PackagingofProductsLaunchedinaNewInternationalMarket / Συσκευασία για Εισαγωγή Αγαθών σε νέα Διεθνή Αγορά.

Τέλος,  Χάλκινο Βραβείο απέσπασαν τα Ζυμαρικά ΗΡΑΚΛΗΣ – οι 12 Άθλοι στην ενότητα PackagingofNewProductsLaunchedintheGreekMarket / Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι καινοτόμες και εμπνευσμένες συσκευασίες της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, που της χάρισαν τέσσερις ακόμα πολύτιμες διακρίσεις στην πολυετή πορεία της, φέρουν την υπογραφή της Επικοινωνείν CreativeTeam, που επιστρατεύει τη δημιουργικότητά της για να «ντύσει» τα νόστιμα και ποιοτικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ.

 

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

 


Η Ντίνα Νικολάου με ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ στην εκπομπή της στο MEGA

 


Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ‘ΗΛΙΟΣ’

ΠΑΝ. ΣΠ. ΔΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Ζ.T.

11ο  χλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ,

144 51 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΤΗΛ: +30 2102840140-7, ΦΑΞ:+30 2102816787,

Email: welcome@heliospasta.gr


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button