ΜΟΥΣΙΚΗ

The gates are closed & Dance With The Tsiodras: Το νέο viral hit της καραντίνας

Μετά το «ρώτησα τον Χαρδαλιά», ένα ακόμη τραγούδι, αυτή τη φορά για τον Σωτήρη Τσιόδρα, έρχεται να γίνει… viral hit στο διαδίκτυο, ο λόγος για το «dance with the Tsiodras».

Αφού οι εξωτερικές δραστηριότητες των Ελλήνων αυτή την περίοδο έχουν ελαχιστοποιηθεί, η καραντίνα για κάποιους από τους συμπολίτες μας έχει αναδείξει τη δημιουργικότητα τους σε πιο «καλλιτεχνικές» κατηγορίες.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Τα σατιρικά βιντεάκια και τραγούδια με τους πρωταγωνιστές των ημερών έχουν κατακλύσει τα social media.

Συγκεκριμένα μετά την πασχαλινή επιτυχία «ρώτησα τον Χαρδαλιά», ένα νέο τραγούδι για τον Σωτήρη Τσιόδρα έρχεται να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο κωμικός Αλέξανδρος Χαριζάνης, που είναι ο εμπνευστής του τραγουδιού, αποφάσισε να διασκευάσει την club επιτυχία των D-Devils «Dance With The Devil» σε «Dance With The Tsiodras».

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Μετά από τόσες ημέρες βαρεμάρας και χωρίς κανένα λόγο, έφτιαξα αυτό το rmx που οκ, δεν βγάζει καν νόημα, αλλά για να μην αρχίσω να μιλάω στο ταβάνι, ό,τι βγαίνει καλό είναι».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, είχε γίνει viral hit το τραγούδι για τον Νίκο Χαρδαλιά σε μουσική από παλιό δημοτικό τραγούδι, το οποίο έλεγε: «Ρώτησα τον Χαρδαλιά που να κάνω Πασχαλιά… και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη».

Εκδόσεις Καστανιώτη: διαγωνισμός συγγραφής για παιδιά,εφήβους,νέους

Για δεύτερη χρονιά οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν σε παιδιά, εφήβους και νέους μια δημιουργική διέξοδο, προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό συγγραφής «Γίνε σήμερα ο συγγραφέας του αύριο».

Σχετικά άρθρα

Back to top button