ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το «ευχαριστώ» των κατοίκων της Αβγαριάς στους Ουκρανούς πυροσβέστες

Οι πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία που παλεύουν όλες αυτές τις ημέρες στην πρώτη γραμμή, σώζοντας περιουσίες κάτοικων στη βόρεια Εύβοια, αποχαιρετούν με το πιο ζεστό μήνυμα τους Ουκρανούς πυροσβέστες.

«Καλημέρα και καλή Παναγιά. Η 7η ΕΜΑΚ αποχαιρετά τους Ουκρανούς πυροσβέστες και τους ευχαριστεί για την συνεργασία τους….», γράφουν στη λεζάντα της φωτογραφίας, οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ.

Οι «κομάντος» πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ μέχρι και σήμερα δίνουν μάχη μέσα σε καμένα δάση για να μην υπάρχουν αναζωπυρώσεις της φωτιάς. Έδωσαν δύσκολες μάχες σε πολλά μέτωπα για να σώσουν οικισμούς και χωριά. Μια από αυτές ήταν και όταν οι φλόγες απειλούσαν το χωριό Αβγαριά.

Η Πρόεδρος της κοινότητας Ειρήνη Παναγιωτοπούλου τους ευχαριστεί εκ μέρους όλων των κατοίκων.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button