Το Ηράκλειο υποδέχεται το Παγκρήτιο κύπελλο καράτε με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηράκλειου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, θα πραγματοποιηθεί το Παγκρήτιο κύπελλο καράτε στις 7 και 8 Μαΐου 2022 στο Κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Η μεγάλη γιορτή του καράτε στην Κρήτη αποτελεί σημαντικό βήμα για τις αθλήτριες και τους αθλητές, καθώς μέσα από αυτούς τους αγώνες θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία που θα λειτουργήσει αθροιστικά και στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Όλοι οι συμμετέχοντες προέρχονται από αθλητικούς συλλόγους που είναι μέλη της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε.

Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες  από 8 ετών και άνω και σε όλες τις κατηγορίες επιπέδων στα Kata και στο Kumite. 

Η αγωνιστή δράση θα είναι το Σάββατο από 09:00 έως 18:00  και την Κυριακή από 09:00 έως 16:00. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 12:00 μ.μ.

 Διοργάνωση

 Τοπική Επιτροπή Κρήτης

Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών    

Συνδιοργάνωση

Περιφέρεια Κρήτης 

Δήμος Ηράκλειου 

Υπό την  αιγίδα της ΑΙΓΙΔΑ

Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε 

Πληροφορίες: 

Νικόλαος Καραϊσκάκης

Κιν. 6976 690029 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -