ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Το Military Club νέος χορηγός της ΕΣΟΑ

Η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες «ΕΣΟΑ» με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την συνεργασία της με την εταιρεία «Military Club» στο επίπεδο της χορηγικής υποστήριξης.

Το «Military Club» ιδρύθηκε το 1995 και στόχος του είναι να μειώσει το κόστος ζωής των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και του αντίστοιχου πολιτικού προσωπικού. Σήμερα το Military Club  ξεπερνώντας τα 85.000 μέλη, συμβάλλεται με εταιρίες καταναλωτικών ειδών και παροχής υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μοναδικά προνόμια για τα μέλη του, στα οποία εντάσσονται από σήμερα και όλοι οι Olympians της Ελλάδος -τιμής ένεκεν- και τα μέλη των οικογενειών τους.

Παράλληλα, το “Military Club θα συμβάλει με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οικονομική υποστήριξη σε όλες τις δράσεις της ΕΣΟΑ, ώστε να συνδράμει στην επίτευξη των στόχων της Ένωσης των Ελλήνων Olympians για την προαγωγή του Αθλητισμού, της Παιδείας, της Περιβαντολλογικής Ευθύνης και της Υγείας!

O ιδιοκτήτης του «Military Club», πρώην ιπτάμενος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Ζήσης Μιχαλόπουλος, μετά την ολοκλήρωση του συμφωνητικού συνεργασίας δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή, που η εταιρεία μου, οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, θα συνδράμουμε στο εξής τις δράσεις των εμβληματικών αθλητών της χώρας και της ιστορικής Ένωσής τους, της ΕΣΟΑ! Σε μια δύσκολη περίοδο για την κοινωνία γενικότερα και τον αθλητισμό ειδικότερα, οφείλουμε άπαντες να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, ειδικά εκείνους που αγωνίζονται για το γενικό καλό και που επιπροσθέτως αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της πατρίδας μας με τις επιτυχίες τους»…

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες ΕΣΟΑ κα Βούλα Κοζομπόλη, συμπλήρωσε: «Καλωσορίζουμε το Military Club στην οικογένεια της ΕΣΟΑ και το ευχαριστούμε για την πολύτιμη υποστήριξη που μας δίνει σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Ζήση Μιχαλόπουλο, ένα ικανό και έμπειρο πρώην Ιπτάμενο Αξιωματικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας και πετυχημένο πλέον επιχειρηματία, ο οποίος έχει ανάγει τον αθλητισμό σε τρόπο ζωής, δημιουργώντας μάλιστα την επαναστατική μέθοδο εκγύμνασης όλου του σώματος Body Power για ανθρώπους ηλικίας 14 ετών και άνω. Η συνεργασία μας έχει προοπτική πολλών ετών και εύχομαι η συμπόρευσή μας να  διαρκέσει για ακόμη περισσότερα».


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button