ΖΩΑ

Το παραμορφωμένο σκυλάκι που έγινε αστέρι του Tik Tok

O Alan που γεννήθηκε με γενετική παραμόρφωση κατάφερε, παρά τα άσχημα σχόλια, να κερδίσει τον κόσμο και να γίνει αστέρι του Tik Tok.

Όλα τα σκυλιά είναι όμορφα και πρέπει να γίνονται δεκτά ως έχουν, ανεξάρτητα από τις διαφορές τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι στο να κρίνουν την εμφάνιση των ζώων με παραμορφώσεις , ακόμα κι αν δεν φταίνε που γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό συμβαίνει με τον Alan, ένα μείγμα saluki και μπόξερ ενός έτους, που γεννήθηκε με γενετική παραμόρφωση που προκαλεί τη μύτη του να στρίβει και να γέρνει προς τα δεξιά όταν κλείνει το ρύγχος του . Είναι ένας σωσμένος σκύλος που, χάρη στην ιδιοκτήτριά του, έχει κάνει αίσθηση στο Tik Tok .

Η Johanna Handley, 41 ετών, από το Godalming της Αγγλίας, είχε κουραστεί να ακούει να λένε το σκυλί της άσχημο, οπότε δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Tik Tok για να σιωπήσει αυτές τις αρνητικές απόψεις. Δημιούργησε το προφίλ με το όνομα Alan the Ugly Dog (Alan το άσχημο σκυλί) για να απευθυνθεί με ειρωνεία προς αυτούς τους κριτικούς του κατοικίδιου ζώου της. Αυτή ήταν η φήμη αυτού του σκύλου που έχει ήδη περισσότερους από 141.100 οπαδούς και έχει λάβει 1.000.000 likes στις δημοσιεύσεις του.

Tik Tok

Ο στόχος της ήταν να δείξει πόσο όμορφα είναι τα σκυλάκια εσωτερικά παρά την διαφορετική τους εμφάνιση . Θέλει να παροτρύνει τους ανθρώπους να μην διστάζουν να σώζουν σκυλιά με διαφορετικές εμφανίσεις .

«Έχω λάβει πολλά άσχημα σχόλια σχετικά με την εμφάνιση του Άλαν . Μερικοί άνθρωποι μου έχουν πει ότι θα μου δώσουν χρήματα για να μπορέσει να κάνει χειρουργική επέμβαση και να επισκευάσει το πρόσωπό του , αλλά δεν υπάρχει τρόπος », είπε η Johanna.

«Τον πήγα στον κτηνίατρο να τον εξετάσει και να του γίνει χειρουργική επέμβαση επειδή ανησυχούσα για το μέλλον του και τα πιθανά αναπνευστικά προβλήματα , αλλά ο κτηνίατρος είπε ότι είναι απόλυτα υγιής . Θα έπρεπε να σπάσουν και να προσαρμόσουν εκ νέου τη μύτη και το σαγόνι του. Θα ήταν ένας αδιανόητος πόνος για κάτι που είναι καθαρά εμφανισιακό. Δεν έχει νόημα να τον βάλουμε σε αυτή την διαδικασία », πρόσθεσε.
Μακάρι διαβάζοντας αυτή την ιστορία να υπάρξουν και άλλοι άνθρωποι που θα κάνουν κάτι παρόμοιο και θα σώσουν ένα σκυλάκι με διαφορετική αλλά εξίσου όμορφη εμφάνιση.

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button