ΕΛΛΑΔΑ

Το TRAVEL GUIDE μας ταξιδεύει στο νησί του απέραντου γαλάζιου την Αμοργό

Σε ένα κόσμο που περιορίζει τα ταξίδια… το TRAVEL GUIDE και ο Θάνος Παπαδημητρίου επιστρέφουν με νέα επεισόδια για να σας ταξιδέψουν από την ασφάλεια του τηλεοπτικού σας δέκτη.

Συντονιστείτε από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 και κάθε Σαββατοκύριακο στις 7 το απόγευμα στο ACTION 24 και κρατήστε την 1η θέση σε κάθε ταξίδι!!!

Τη φετινή σεζόν ετοιμαστείτε για ταξίδι στη μαγευτική Ταϊλάνδη, στη χώρα των Μάγια το Μεξικό, στην πόλη της καρδιάς μας Σμύρνη, στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο, στην ανερχόμενη Πολωνία, στη γειτονική Μάλτα και αλλού, χωρίς να λείπουν και ξεχωριστοί προορισμοί στην Ελλάδα που περιμένουν να τους ανακαλύψετε έναν έναν.

TRAVEL GUIDE

Αυτό το Σαββατοκύριακο το TRAVEL GUIDE μας ταξιδεύει στο νησί του απέραντου γαλάζιου την Αμοργό και στη γειτονική Δονούσα.

Η Αμοργός είναι ένα νησί με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ιδιαίτερα άγρια ομορφιά που προκαλεί δέος στα μάτια του επισκέπτη από την πρώτη στιγμή που θα φτάσει σε αυτό.

TRAVEL GUIDE

Αναμφίβολα είναι το νησί των αντιθέσεων. Από τη μία τα βουνά και από την άλλη απότομες πλαγιές που καταλήγουν σε παραμυθένιες παραλίες με κρυστάλλινα νερά. Οι απότομες εναλλαγές του τοπίου συνεπαίρνουν τον επισκέπτη γεννώντας μέσα του πλήθος ευχάριστων και έντονων συναισθημάτων.

TRAVEL GUIDE

Με δύο φυσικά λιμάνια, τα Κατάπολα στο κέντρο και την Αιγιάλη στα βόρεια, σίγουρα θα πρέπει να ταξιδέψετε κι εσείς κάποια στιγμή εκεί!

Το βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας είναι πλούσιο σε ιστορικά κειμήλια και ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική της.


Ο Θάνος – ο δικός σας τηλε-ξεναγός – σας προσκαλεί να γίνετε οι αχώριστοι συνταξιδιώτες του.

Θάνος Παπαδημητρίου TRAVEL GUIDE

TRAVEL GUIDE το ταξίδι, όπως θα ήθελες να είναι!

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19:00 στο ACTION 24

TRAVEL GUIDE

facebook.com/TRAVELGUIDE24


 

 

Δείτε ακόμη:

Η Παναγία η Χοζοβιώτισσα που ατενίζει το Απέραντο Γαλάζιο – Στολίδι της Αμοργού και της Ορθοδοξίας

Η Παναγία η Χοζοβιώτισσα  


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button