Viber & Womanitee: 1ος Διαγωνισμός για Γυναίκες Επιχειρηματίες στην Ελλάδα

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

To Womanitee βρισκόμενο στο πλευρό των γυναικών του επιχειρείν και αντιλαμβανόμενο τις νέες απαιτήσεις που διαμόρφωσε η covid εποχή, διοργανώνει τον 1ο διαγωνισμό γυναικείας επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με τη Rakuten Viber και τον Enneas.

Ο διαγωνισμός έχει για στόχο να υποστηρίξει γυναίκες με επιχειρήσεις, προσφέροντας 3 έπαθλα που περιλαμβάνουν δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ μέσα στην πιο δημοφιλή εφαρμογή μηνυμάτων στην Ελλάδα, το Viber.

Μέσα στην κρίση της πανδημίας οι επιχειρηματίες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις ζημιές πρωτόγνωρων καταστάσεων, να περιορίσουν τις απώλειες, να διεκδικήσουν ευκαιρίες που θα εμφανιστούν την «επόμενη ημέρα» και  να ενδυναμώσουν την παρουσία τους στο πεδίο δράσης τους.

Η κατάσταση είναι ακόμη πιο περίπλοκη, λόγω των περιορισμένων πόρων, για τις γυναίκες του επιχειρείν και για όσες θέλουν να υλοποιήσουν τις καινοτόμες ιδέες τους στη νέα digital εποχή.

Το Womanitee, η Rakuten Viber και ο Enneas, απαντώντας άμεσα και αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα, δουλεύουν από κοινό στην υποστήριξη της  επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες του επιχειρείν  να ενισχύσουν σημαντικά την εξωστρέφεια της επιχείρησής τους, αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία του Viber για να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην αγορά, να διευρύνουν το πελατολόγιό τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το Womanitee συναντά  το Viber και τον Enneas  και προσκαλεί γυναίκες που επιχειρούν, ή ετοιμάζονται να επιχειρήσουν, να δηλώσουν συμμετοχή διεκδικώντας τα σημαντικά έπαθλα του διαγωνισμού!

Η διαδικασία και οι όροι συμμετοχής βρίσκονται στο www.womanitee.solutions

Επιστημονικές Υπεύθυνες του Διαγωνισμού είναι η κ. Βικτωρία Πέκκα ΟικονόμουKαθηγήτρια στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Διευθύντρια του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών  “Δίκαιο & Οικονομία – Master in Law & Economics” και η  Kωνσταντίνα Κοτταρίδη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Βιοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη», και του Εεγαστηρίου «Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη» και Εθνική εκπρόσωπος στη Διεθνή Επιστημονική Κοινότητα European International Business Academy.

Ο Διαγωνισμός υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Βιοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο πλαίσιο της προώθησης του Στόχου Βιώσιμης Ανάπτυξης 5 για «Επίτευξη ισότητας των φύλων και ενδυνάμωση όλων των γυναικών και των κοριτσιών»

Viber & Womanitee: Ο 1ος Διαγωνισμός για Γυναίκες Επιχειρηματίες στην

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη τις γυναίκες για να ξεπεράσει κάθε νέα πρόκληση.  Το Womanitee είναι κομμάτι της καρδιάς μας και στοχεύουμε να αποτελέσει την πύλη για την ενεργοποίηση και ενδυνάμωση των γυναικών στο επιχειρείν με σκοπό την τοπική και εθνική ανάπτυξη. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε τη Viber  στο πλευρό μας σε αυτό τον 1ο στο είδος του διαγωνισμό καθώς και τις εξαίρετες κυρίες του Πανεπιστημίου Πειραιά!» δηλώνει η Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος της APSON & Eπικεφαλής του Womanitee.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με το διαγωνισμό ως η μεγαλύτερη εφαρμογή μηνυμάτων στην Ελλάδα και θα θέλαμε να υποστηρίξουμε τις επιχειρηματίες στην Ελλάδα, ενισχύοντας τις επιχειρήσεις τους μέσω Viber» λέει η Daniela Ivanova, Business Development Director Europe στη Rakuten Viber.

«Μας έχει πραγματικά εμπνεύσει η πρωτοβουλία του Womanitee για την υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας παρέα με ένα κυρίαρχο της αγοράς, όπως είναι το Viber. Ως μέλος του οικοσυστήματος της περιοχής είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποστηρίξουμε γυναίκες επιχειρηματίες και τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του Viber ώστε να αποκτήσουν ένα δυνατό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες τους», είπε ο Γιώργος Πατσέας, ιδρυτής και CEO του Enneas.

Πληροφορίες: Δρ.Αναστασία Ψωμιάδη 6937080216

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -