ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Βρήκε στα σκουπίδια δελτίο που κέρδιζε 1 εκατ. και το επέστρεψε στον ιδιοκτήτη

Μια γυναίκα στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ είδε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της όταν πέταξε κατά λάθος κερδισμένο δελτίο λαχείου που θα της απέφερε το ποσό του 1 εκατομμύριου ευρώ.

Το Μάρτιο η Λία Ρόουζ Φιέγκα αγόρασε το λαχείο αξίας 30 δολαρίων από ένα πολυκατάστημα κοντά στην εργασία της. «Βιαζόμουν διότι έληγε το μεσημεριανό διάλειμμα, το έξυσα γρήγορα και κοίταξα, αλλά δεν έμοιαζε να είναι νικηφόρο, οπότε το έδωσα στους υπαλλήλους του καταστήματος να το πετάξουν», είπε η γυναίκα.

Για καλή της τύχη το δελτίο παρέμεινε στον κάδο απορριμμάτων για δέκα ημέρες, όταν ο καταστηματάρχης ανακάλυψε ότι κέρδιζε. Συγκλονισμένος από αυτή την ανακάλυψη ο ιδιοκτήτης τόνισε ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

«Κάλεσα τους παππούδες μου στην Ινδία και μου είπαν ότι δεν έπρεπε να κρατήσουμε αυτά τα χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ιδιοκτήτης βρήκε την κάτοχο και της επέστρεψε το κερδισμένο δελτίο. «Έκλαψα και τους αγκάλιασα», είπε συγκινημένη η γυναίκα.

«Είχα ένα εκατομμύριο δολάρια στα χέρια μου, αλλά ήθελα να κάνω μια καλή πράξη», είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Παρόλα αυτά το κατάστημα δικαιούται μπόνους 10.000 δολάρια από την κρατική προμήθεια λαχειοφόρων αγορών, μετά την πώληση του νικηφόρου δελτίου.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button