YouTubers ανέβασαν κουκλόσπιτο για ενοικίαση στην Airbnb

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Δυο YouTubers κατάφεραν να καταχωρήσουν ένα κουκλόσπιτο στην πλατφόρμα της Airbnb, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα κρατήσεις χιλιάδων δολαρίων, με την φάρσα τους να μετρά ήδη 400.000 views.

Οι Άρτσι Μάνερς και Τζος Πίτερς από το Λονδίνο, γνωστοί για τις διαδικτυακές πλάκες τους, φέρεται να εμπνεύστηκαν τη φάρσα για να δουν πόσο προσεκτικά «ελέγχει τις καταχωρήσεις η Airbnb» και να ξεγελάσουν επίσης τους ταξιδιώτες που αναζητούν μανιωδώς καταλύματα στη μετά lockdown εποχή.

Προκειμένου να ξεγελάσουν την Airbnb, φωτογράφισαν σχολαστικά το εσωτερικό του κουκλόσπιτου, που θυμίζει ανάκτορο το 1700 και δημιουργήθηκε από την διάσημη designer του είδους, Emma Waddle. Η μινιατούρα έπαυλη ήταν τόσο λεπτομερής που περιλαμβάνει «ευανάγνωστα βιβλία» και «αληθινούς πίνακες».Στη συνέχεια καταχώρησαν το κουκλόσπιτο ως «Luxurious London 18th Century Townhouse», ήτοι πολυτελής μονοκατοικία του 18ου αιώνα, με μια φωτογραφία της μητέρας του Πίτερς ως ιδιοκτήτρια.

Οι δυο τους θέλησαν όμως να δώσουν μια ευκαιρία στην Airbnb να τους αποκαλύψει, οπότε πρόσθεσαν στο σπίτι διάφορα χαρακτηριστικά, που έδειχναν ότι το σπίτι δεν ήταν αληθινών διαστάσεων: μια πιστωτική κάρτα στο μπάνιο και ένα κανονικό μπουκάλι νερό στο χολ, ενώ μια από τις εικόνες έδειχνε ακόμη και τον αντικατοπτρισμό τους σε έναν από τους καθρέφτες του σπιτιού.Η Airbnb ωστόσο αποδέχθηκε άκριτα την ενοικίαση του κουκλόσπιτου, που κατάφερε να φτάσει τα 3.000 δολάρια σε κρατήσεις, αν και οι δυο Youtubers δεν εισέπραξαν καθόλου χρήματα. Αντιθέτως επέστρεψαν τα λεφτά και έκανα δώρο σε δυο άτομα δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο ως αποζημίωση και αφαίρεσαν την καταχώρηση.

http://https://www.youtube.com/watch?v=hropCxxehGo&t=153s

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -