12χρονος στις ΗΠΑ κατασκεύασε “ανοιχτήρι πόρτας” για την αποφυγή των μικροβίων

Δείτε επίσης

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για αυτό το 12χρονο αγόρι από το Σαν Φρανσίσκο για να εφεύρει τη δική του λύση για το πρόβλημα της αποφυγής μικροβίων, στη μάχη κατά της πανδημίας.

Ο Mizan Rupan-Tompkins σχεδίασε ένα εργαλείο σαν γάντζο, ενώ τελειοποίησε το πρωτότυπο σχέδιο στον τρισδιάστατο εκτυπωτή του.

Το εργαλείο ονομάζεται Safe Touch Pro και έχει τη δυνατότητα να ανοίγει οποιαδήποτε πόρτα, αλλά και να βοηθά στην πληκτρολόγηση αριθμών σε ATM, ταμειακές μηχανές κλπ.

Το έκανα πραγματικά για τους γονείς μου και τώρα αποτελεί ένα εργαλείο βοηθάει τους πάντες“, δήλωσε ο Mizan στο KTVU News στο Σαν Φρανσίσκο.

Δεν είναι ο πρώτος που ονειρεύτηκε μια τέτοια συσκευή αποφυγής μικροβίων, αλλά ήταν ο πρώτος που κατάφερε να την τελειοποίησει.

Σύμφωνα με goodnewsnetwork.orgr, το εν λόγω εργαλείο είναι κατασκευασμένο από ειδικό πλαστικό, που είναι ανθεκτικό στα μικρόβια και φιλικό προς στο περιβάλλον.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ήθελα να βεβαιωθώ ότι ήταν καλό για το περιβάλλον – και ο ιός δεν μπορεί να επιβιώσει σε αυτό“, εξήγησε.

Για το νεαρό αγόρι δεν ήταν η πρώτη φορά που προχώρησε σε μια σημαντική εφεύρεση, έχοντας κατασκευάσει στο παρελθόν έναν υπολογιστή και τη δική του “Alexa” από το μηδέν, μαζί με ένα ρομπότ μπορεί να μαντέψει την ηλικία, το φύλο και τα συναισθήματα σε δευτερόλεπτα.

Τώρα πουλά εκατοντάδες από το Safe Touch Pro στον ιστότοπό του, με δεκάδες νέες παραγγελίες καθημερινά, στα 14,99 $.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -