13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 13ο Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της σελίδας της Εταιρείας στο Facebook και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων θεατών.

Το συμπόσιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης (16 Μαΐου), παρείχε μια μοναδική ευκαιρία για την ανταλλαγή γνώσεων και συζητήσεων σημαντικών θεμάτων σχετικά με την Κοιλιοκάκη.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στον τομέα της υγείας και της διατροφής παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα, στρατηγικές διαχείρισης μέσω διατροφής χωρίς γλουτένη, και ψυχολογική υποστήριξη των ατόμων με Κοιλιοκάκη.

Η ζωντανή μετάδοση του συμποσίου είναι διαθέσιμη για προβολή στον σύνδεσμο: https://fb.watch/sbdUIghhdl/ και σύντομα στο κανάλι της εταιρείας στο youtube.

‘’Eυχαριστoύμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, ομιλητές και υποστηρικτές που συνέβαλαν στην επιτυχία του 13ου Συμποσίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στους ομιλητές: Ελευθερία Ρώμα, Νικολέττα Μάθου, Δρ. Ειρήνη Μπαθρέλλου, και Νίκο Τασόπουλο για τις πολύτιμες συμβολές τους’’, ανέφερε το ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης.

Για περισσότερες πληροφορίες και μελλοντικές εκδηλώσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.koiliokaki.com

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -