Friday, 12 September 2025

60χρονη γυναίκα στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Η Alejandra Rodríguez είναι η πρώτη γυναίκα στην ηλικία της που κατακτάει τον τίτλο Miss Universe Buenos Aires. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και η ίδια διακρίθηκε ανάμεσα στις 35 διαγωνιζόμενες, που είχαν ηλικίες από τα 18 ως τα 73 έτη.

«Είμαι ενθουσιασμένη που αντιπροσωπεύω αυτό το νέο παράδειγμα στους διαγωνισμούς ομορφιάς, επειδή εγκαινιάζουμε ένα νέο στάδιο όπου οι γυναίκες δεν είναι μόνο η φυσική τους ομορφιά, αλλά ένα ολόκληρο σύστημα αξιών. Είμαι το πρώτο άτομο αυτής της γενιάς που το ξεκινάει», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης η Rodríguez.

«Πιστεύω ότι οι κριτές είδαν την αυτοπεποίθηση και το πάθος μου να εκπροσωπήσω τις γυναίκες της γενιάς μου», είπε στην εφημερίδα The Independent, συμπληρώνοντας ότι είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το στέμμα.

Στον επόμενο διαγωνισμό που θα συμμετάσχει, στις 25 Μαΐου, θα διαγωνιστεί για τον τίτλο της Miss Universe στη χώρα της και τον Σεπτέμβριο, εφόσον προκριθεί, θα συμμετάσχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Ο οργανισμός που διοργανώνει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι καταργεί τα προς τα πάνω ηλικιακά όρια για τις συμμετέχουσες, κι έτσι όποια γυναίκα έχει κλείσει τα 18 μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, ενώ μέχρι πρότινος το ανώτατο όριο ήταν τα 28 έτη.

Ακόμα μία γυναίκα που αψηφά τα στερεότυπα της ηλικίας θα συμμετάσχει στα καλλιστεία Μις Υφήλιος. Συγκεκριμένα η 47χρονη Haidi Cruz από τη Δομηνικανή Δημοκρατία θα εκπροσωπήσει τη χώρα της διεκδικώντας τον υψηλότερο τίτλο στον διαγωνισμό που θα γίνει στο Μεξικό σε λίγους μήνες.

Η συμπερίληψη φαίνεται πως γίνεται ένα από τα ζητούμενα σε αυτού του τύπου τους διαγωνισμούς, πράγμα που μόνο θετικές αλλαγές μπορεί να φέρει στο πλαίσιο της διοργάνωσής τους.

Πηγή: Marieclaire.gr

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!