ΑΕΚ: Οι παίκτες ζωγράφισαν όπως ήθελαν τους διαδρόμους των αποδυτηρίων του γηπέδου

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις προπονήσεις και να χαλαρώσουν δείχνοντας το ταλέντο του στη ζωγραφική είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι ζωγράφισαν τους διαδρόμους των αποδυτηρίων στα Λιόσια έπειτα από πρωτοβουλία του Χουάν Πλάθα.

Ο έμπειρος Ισπανός προπονητής είχε μια ιδέα που άρεσε στους παίκτες του, στους οποίους έδωσε τη δυνατότητα να… απαρνηθούν το μπάσκετ και να γίνουν «ζωγράφοι» για λίγο. Συγκεκριμένα, ο Πλάθα ζήτησε από τους παίκτες του να ζωγραφίσουν τους διαδρόμους των αποδυτηρίων, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να ξεχαστούν για λίγο και να αφήσουν στην άκρη την πίεση από τις συνεχείς προπονήσεις.Έτσι, οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν πινέλα και έστειλε ο καθένας το μήνυμά του μέσω όσων έγραψε ή ζωγράφισε στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, με το κιτρινόμαυρο χρώμα να γίνει ακόμη πιο έντονο πλέον.«Χρώμα και νόημα απέκτησαν σήμερα (14/09) οι διάδρομοι των αποδυτηρίων του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, μετά την προπόνηση, με πρωτοβουλία του Κόουτς Joan Plaza», ανέφερε σε σχετική ανάρτησή της η ΚΑΕ, ανεβάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -