ΖΩΑΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυστραλία: Αγρότισσα φροντίζει αρνάκια που εγκαταλείπουν οι μητέρες του

Η Τρέισι Κρούγκερ είναι μια αγρότισσα στην Αυστραλία με χιλιάδες πρόβατα. Όμως, είναι η δουλειά που κάνει με μερικά αρνάκια έχει κάνει γνωστή τόσο την ίδια όσο και τα ζώα.

Τα συγκεκριμένα αρνάκια φορούν πολύχρωμα πουλόβερ, καθώς είναι ζώα των οποίων τη φροντίδα αναλαμβάνει η αγρότισσα και φωτογράφος, όταν τα εγκαταλείπουν οι μητέρες τους.

«Έχουμε μερικές χιλιάδες πρόβατα και την προβατίνα Μερίνο που δεν θα την λέγατε την καλύτερη μητέρα», δήλωσε στο BBC η Κρούγκερ. Κάποιες φορές, όταν ένα τέτοιο ζώο φέρει στον κόσμο δύο μικρά, εγκαταλείπει το ένα. αρνάκια πουλόβερΈτσι, η Κρούγκερ αναλαμβάνει αυτά τα αρνάκια και τα φροντίζει. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να τους βρει νέα μητέρα, γίνονται κατοικίδια. Για να τα κρατήσει ζεστά, τους φορά πουλόβερ για μωρά. 

View this post on Instagram

A post shared by Tracey Kruger (@tracey_kruger)

«Βεβαίως όταν τα πρόβατα είναι έξω δεν χρειάζονται πουλόβερ, έχουν μία καλή ζεστή μητέρα. Αλλά όταν γίνονται κατοικίδια τους βάζω ένα πουλόβερ. Είναι επίσης εύκολο για μένα έτσι να ξεχωρίζω τα αρνάκια», εξήγησε.

Η Τρέισι Κρούγκερ δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες και βίντεο με αυτά τα ζώα στα social media και τα αρνάκια με τα πουλόβερ απέκτησαν φαν σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των περσινών lockdown. «Ο κόσμος ένιωθε μοναξιά. Ήταν άνθρωποι από τη Νέα Υόρκη, Βρετανοί, άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Και τα μικρά μου αρνάκια με τα πουλόβερ τους, όπως και η διαδικασία της φροντίδας τους, έδωσε στον κόσμο πολύ χαρά», εξήγησε.

Μάλιστα, τώρα οι followers της Κρούγκερ πλέκουν πουλόβερ για τα ζώα της. «Όταν έγιναν αρκετά δημοφιλή στα social media πήρα κάθε είδους τρελά, όμορφα πουλόβερ για τα μικρά μου», δήλωσε.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button