ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – ΑΓΟΡΕΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το Βιβλίο «Θέλμα» της Μαρίας Diamond

Τώρα έχετε την ευκαιρία να κερδίστε το νέο πολυδιάστατο μυθιστόρημα και να το απολαύσετε στην παραλία, στις διακοπές σας, στην εξοχή, στην αιώρα σας… κι όπου αγαπάτε!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει:

  • να κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/bestnewsgreece/
  • να προσκαλέσετε όσους περισσότερους φίλους σας μπορείτε να κάνουν κι αυτοί Like στη σελίδα μας στο facebook
Επιλέξτε στη σελίδα μας στο facebook από τον υπολογιστή σας το Προσκαλέστε Φίλους πατώντας στις τρεις τελίτσες αριστερά από το κουμπάκι.

 

ή από το κινητό σας στο Προσκαλέστε Φίλους όπως εμφανίζεται στο πλαίσιο.
  • να κάνετε Like στην ακόλουθη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού και Share (κοινοποίηση) στον τοίχο σας στο Facebook
  • Και να κάνετε σχόλιο με Tag (ετικέτα) όποιους φίλους σας θέλετε στο post (δημοσίευση) του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός λήγει στις 21/7/2019, στις 12 τα μεσάνυχτα και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα μας στο Facebook και στο site μας, ενώ θα ειδοποιηθούν και με προσωπικό μήνυμα προκειμένου να ενημερωθούν για την παραλαβή των δώρων τους.

Κερδίστε τώρα!

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε και τα τέσσερα (4) βήματα που αναγράφονται παραπάνω. Τα δώρα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα τηρηθούν εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό.

 

Ένα από τα καλά του καλοκαιριού είναι ότι έχουμε περισσότερο φως κάθε μέρα για να διαβάζουμε κάτω απ’ αυτό. Jeannette Walls, αμερικανίδα συγγραφέας

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η “Θέλμα” είναι ένα πολυδιάστατο μυθιστόρημα, που διαπραγματεύεται την πορεία ζωής της πρωταγωνίστριας με μηνύματα κοινωνικά, προσωπικά και πολιτιστικά.

Γεγονότα και εναλλασσόμενες συγκρούσεις φτιάχνουν μια ιστορία που παραπέμπει στο κάλλος, τη δημιουργία και την ανιδιοτελή προσφορά, που φτάνει μέχρι την αυταπάρνηση.

Εικόνες, περιγραφές, έρωτες και ανατροπές, ταξιδεύουν τον αναγνώστη σε κόσμους γεμάτους μηνύματα και ταύτιση.

Ο μύθος, πάντα ξεκάθαρος, μεταλλάσσεται ενώ η έκπληξη σαν στοιχείο εμφανίζεται με διαφορετική μορφή άλλοτε σαν γεγονός άλλοτε σαν συναίσθημα ή στοχασμός και άλλοτε σαν όνειρο ή ανάμνηση.

Μέσα από την πλοκή έρχονται στο προσκήνιο νέοι ήρωες και διαφορετικά διλήμματα.

… Και η Θέλμα ακολουθεί την ταραχώδη πορεία της ζωής της με οδηγό τη δημιουργία, χωρίς να αγνοεί το συναίσθημα, τη λογική και τις ηθικές αξίες της ελληνικής καταγωγής της.


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button