Δημιουργήθηκε το ίδρυμα «Μάθιου Πέρι» για να βοηθήσει άτομα με εθισμό

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά το θάνατό του δημοφιλούς ηθοποιού Μάθιου Πέρι ιδρύθηκε ένας οργανισμός στο όνομα του για να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους εθισμό.

«Στο πνεύμα της διαρκούς δέσμευσης του Μάθιου Πέρι να βοηθήσει άλλους που παλεύουν με την ασθένεια του εθισμού, ξεκινάμε ένα ταξίδι για να τιμήσουμε την κληρονομιά του ιδρύοντας το Ίδρυμα Μάθιου Πέρι, με οδηγό τα δικά του λόγια και τις εμπειρίες του και με γνώμονα το πάθος του να κάνει τη διαφορά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές», αναφέρεται σε δήλωση του Ιδρύματος.

O «Τσάντλερ» της τηλεοπτικής επιτυχίας των  «Friends» μιλούσε συχνά δημόσια για τους εθισμούς του και το ίδρυμα, το οποίο δέχεται δωρεές, επικαλέστηκε την επιθυμία του να τον θυμούνται ως κάποιον που βοήθησε άλλους στην μάχη με την κατάχρηση ουσιών.

Το ίδρυμα θα συντηρείται από το National Philanthropic Trust. Δεν ανακοινώθηκαν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ίδρυσή του.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -