ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Αγ. Βαρβάρας: Προσφορά μασκών στους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας θέλοντας να υποστηρίξει το έργο των ιατρών, νοσηλευτών και νοσηλευτριών του Γενικού Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον έλεγχο της πανδημίας και την θεραπεία νοσούντων από τον ιό Covid-19, παρέδωσε στις 15 Απριλίου 2020 ευάριθμη ποσότητα μασκών 3D, οι οποίες προορίζονται για την προστασία του προσωπικού του νοσοκομείου και ειδικότερα της ειδικής μονάδας, η οποία έχει συσταθεί για την νοσηλεία ασθενών με Covid-19.

Η παράδοση έγινε μετά από εντολή του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου στην διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Φωτεινή Βρύνα από τους αντιδημάρχους Χρήστο Βασιλείου και Ιω. Πουλάκη.

Το ίδιο έγινε και με τους ιατρούς που προσφέρουν εθελοντική εργασία στο δήμο μας και συνταγογραφούν χάριν των συνδημοτών μας, στους οποίους επίσης θα παραδοθούν τέτοιες μάσκες.

Η πράξη αυτή είναι μία ακόμη απτή απόδειξη της υποστήριξης της σημερινής διοίκησης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, προς τους εργαζομένους και το νοσοκομείο, αναδεικνύει δε, περίτρανα το ουσιαστικό ενδιαφέρον της για την καλή λειτουργία του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος, το οποίο παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες του Δήμου μας και της ευρύτερης περιφέρειας της Δυτικής Αθήνας.

 

 


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button