ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Αθηναίων: Μεταφορές δημοτών προς τα εμβολιαστικά κέντρα

Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει τις μεταφορές δημοτών προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας.
Αρωγός στη μάχη κατά της πανδημίας της COVID-19 και στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών – Επιχείρηση «Ελευθερία» στέκεται ο Δήμος Αθηναίων, κινητοποιώντας το σύνολο του μηχανισμού και των υπηρεσιών του με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και την προστασία του ευάλωτου πληθυσμού της πρωτεύουσας.

Μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», οι υπηρεσίες του Δήμου υπό τον συντονισμό του αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νικόλαου Βαφειάδη, μεταφέρουν καθημερινά με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης της υγείας από τον COVID-19, ηλικιωμένους, ΑμεΑ, ανήμπορους και μοναχικούς ανθρώπους προς και από τα Εμβολιαστικά Κέντρα, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ειδικά αυτές τις ημέρες, όπου οι καιρικές συνθήκες καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη την μετακίνηση των ευπαθών πολιτών λόγω υψηλών θερμοκρασιών, οι άνθρωποι του Δήμου εντείνουν την προσπάθεια τους, ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας δημότης ανεμβολίαστος λόγω αδυναμίας μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα της πόλης.

Το Πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι», μέσω της Τηλεφωνικής Γραμμής Υποδοχής Κοινωνικών Αιτημάτων του Δήμου Αθηναίων στο 210.3428745, λειτουργεί καθημερινά τις ώρες 09.00-17.00, εξυπηρετώντας κατοίκους του Δήμου Αθηναίων μοναχικούς, ηλικιωμένους, με  δυσκολία στην μετακίνηση, στη μεταφορά τους προς και από το εκάστοτε Εμβολιαστικό  Κέντρο για την υλοποίηση του προγραμματισμένου ραντεβού εμβολιασμού κατά του Covid-19.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button