Δήμος Περάματος: Δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε δημότες

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μέσω της κινητής οδοντιατρικής ομάδας θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στοματικής κοιλότητας αλλά και τοπική φθορίωση σε παιδιά που το έχουν ανάγκη στο Δήμο Περάματος.

Ο Δήμος Περάματος σε συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου» θα πραγματοποιήσουν δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στους Δημότες του Περάματος.

Συγκεκριμένα μέσω της κινητής οδοντιατρικής ομάδας θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στοματικής κοιλότητας αλλά και τοπική φθορίωση σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Επίσης, οι «Γιατροί του Κόσμου», θα αναλάβουν την αποκατάσταση οδοντιατρικών ζητημάτων, με απόλυτη προτεραιότητα, στα παιδιά των οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στις κοινωνικές δομές του Δήμου και ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Παράλληλα, η κινητή ομάδα των «Γιατρών του Κόσμου» θα πραγματοποιήσει ενημέρωση και εκπαίδευση για την υιοθέτηση προτύπων συμπεριφοράς και συνηθειών που οδηγούν στη βελτίωση του επιπέδου στοματικής υγείας, αλλά και απαραίτητες υπηρεσίες προληπτικής οδοντιατρικής οι οποίες δεν καλύπτονται από το δημόσιο σύστημα υγείας μέχρι και σήμερα.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Περάματος ( Λ. Ειρήνης 36 ) , Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στις ώρες από 9.30 – 14.30 .

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -