ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: «Μείνετε σπίτι – Σας έχουμε Νέα!»

Το περιοδικό του δήμου περνά από την έντυπη στην ηλεκτρονική μορφή

Δεν χάνουμε επαφή – Μπές στην σελίδα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και μείνε ενημερωμένος

Mε τίτλο «#Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε Νικητές# Οργανωμένα, ψύχραιμα, υπεύθυνα!» κυκλοφορεί σήμερα το νέο τεύχος του περιοδικού του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη «Έχουμε νέα».

Πρόκειται για το 33ο τεύχος του δημοτικού μας περιοδικού που από εδώ και στο εξής θα κυκλοφορεί ηλεκτρονικά, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον,  με την ταχύτητα και την αμεσότητα του διαδικτύου.

Η ηλεκτρονική «πρεμιέρα» του περιοδικού μας πραγματοποιείται σε μία περίοδο κρίσιμη για  την χώρα μας που δίνει την μάχη της απέναντι στον κορωνοϊό.

Ως εκ τούτου πολλές σελίδες του είναι αφιερωμένες στη «μάχη των μαχών» που δίνει ο δήμος, η πατρίδα μας και όλος ο πλανήτης κόντρα στην αόρατη φονική απειλή.

Άλλωστε η ίδια η μορφή του περιοδικού, που πλέον δεν είναι έντυπη αλλά μόνον ηλεκτρονική, συμβάλλει στον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Στο editorial του o δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του δήμου που ακούραστα συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ευσυνειδησία και φιλότιμο.

Κρίσιμοι τομείς όπως η καθαριότητα λειτουργούν κανονικά και η πόλη μας παραμένει καθαρή όπως της αρμόζει. Δημοτικές υπηρεσίες εξυπηρετούν τον πολίτη ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου.

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» διευρύνθηκε για κατ’οίκον διανομή φαρμάκων και τροφίμων. Μπήκε σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή για ψυχολογική στήριξη όσων έχουν ανάγκη. Όλος ο μηχανισμός του δήμου παραμένει σε ετοιμότητα και οι δημότες ενημερώνονται με την αποστολή SMS όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Στις σελίδες του περιοδικού αποτυπώνονται οι ειδήσεις και τα γεγονότα  που αφορούν και επηρεάζουν τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη. Από τις εξελίξεις για το  νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο στο Φίλυρο και τα νέα πλήρως ανακαινισμένα πάρκα- στολίδια, μέχρι την σημασία της εκλογής του Απ. Τζιτζικώστα στην θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, αλλά και τους 500 φοιτητές μας που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια.

Στις σελίδες του βρίσκουν θέση συνδημότες μας που ξεχωρίζουν, μας εμπνέουν και μας κάνουν να ελπίζουμε. Όπως οι μαθητές από το Πανόραμα που κατασκεύασαν το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο, αλλά και  οι μαθητές από το Ασβεστοχώρι που εκπαιδεύτηκαν στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Το περιοδικό θα σταλεί σε όλους τους πολίτες και δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στη mailing list του δήμου και θα αναρτηθεί στο http://magazine.pilea-hortiatis.gr, στην ιστοσελίδα www.pilea-hortiatis.gr καθώς και στο facebook του δήμου «Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη».

Καλή ανάγνωση. Μένουμε σπίτι. Γιατί σας έχουμε νέα!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button