ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Διαδικτυακή συναυλία για την Εθνική Επέτειο των 200 ετών

Συναυλία η οποία διαφοροποιείται από τις προηγούμενες, καθώς είναι αφιερωμένη στην εθνική επέτειο των 200 ετών από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821 θα πραγματοποιηθεί από το Συγκρότημα Χάλκινων Πνευστών της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 20:00

Η συναυλία της Παρασκευής, ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο συνεργασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, η οποία συμπεριλάμβανε τρεις συναυλίες κλασσικής μουσικής και είχε στόχο την προσέγγιση του ευρύτερου κοινού με την κλασσική μουσική. 

Θα παρουσιαστούν έργα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών και συγκεκριμένα έργα των Παύλου Καρρέρ, Διονυσίου Βισβάρδη, Σπύρου Προσωπάρη, Σπύρου Μαυρόπουλου, Αλέξανδρου Γκερκ, καθώς και αποσπάσματα από τον Ύμνο στην Ελευθερία του Νικόλαου Μάντζαρου. 

Η συναυλία θα προβληθεί μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου στους ακόλουθους συνδέσμους:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOI1mGmL35xQSeXGVBvOXjw 

Facebook: www.facebook.com/dimosvvv

Webtv Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: http://www.vvv.gov.gr/index.php/grafeio-typou/web-tv

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button