ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεάν διαφήμιση στο site του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη για τις τοπικές επιχειρήσεις

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη στηρίζει τους επαγγελματίες! Μπες στο «Actinthecity» και με ένα κλικ δήλωσε τις υπηρεσίες delivery που προσφέρεις – Δωρεάν διαφήμιση στο site του δήμου!

 Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε και καθώς οι αλλαγές στον τρόπο που κινείται η αγορά αλλά και η καταναλωτική συμπεριφορά όλων μας είναι τεράστιες, ο δήμος προσφέρει μια ακόμη δυνατότητα στους επαγγελματίες του να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους. Δηλώνοντας στη διαδικτυακή πλατφόρμα του δήμου https://actinthecity.pilea-hortiatis.gr τις Delivery υπηρεσίες που προσφέρουν.

H πρωτοβουλία αφορά επαγγελματίες με μαγαζιά και εταιρίες εστίασης, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και δραστηριότητες που δραστηριοποιούνται στο όρια του δήμου μας και σήμερα στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο όλους εμάς που μένουμε στα σπίτια μας.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Με ένα απλό κλικ στην ιστοσελίδα: δηλώστε δωρεάν την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες Delivery που προσφέρετε και ενισχύστε τον τζίρο σας. Η κοινωνική αλληλεγγύη και η βοήθεια στον διπλανό μας, αλλά και σε εμάς τους ίδιους που μένουμε σπίτι  είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ απαραίτητα.

«Τριπλός ο στόχος της πρωτοβουλίας μας. Να στηρίξουμε τον τόπο μας και τους  επιχειρηματίες που τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν με το μικρό μας όνομα. Να φανούμε αλληλέγγυοι στις δύσκολες ημέρες που περνά η πατρίδα μας. Να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία, μένοντας σπίτι. Όλα αυτά με ένα απλό και δωρεάν κλικ. Αξίζει», τονίζει ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Δωρεάν διαφήμιση στο site του δήμου!

Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα https://actinthecity.pilea-hortiatis.gr είναι ένα εύχρηστο δημοτικό διαδικτυακό εργαλείο που λειτουργεί εδώ ήδη δωρεάν και  έχει ως μοναδικό σκοπό την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και του αθλητισμού στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όρια του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.
Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

στο mail: press.panorama@pilea-hortiatis.gr

Δείτε ακόμη:

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Δυο σημαντικές αποφάσεις για στήριξη νοικοκυριών & επιχειρήσεων


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button