Δωρεάν Σεμινάριο Ναυαγοσωστικής από τον Δ. Αθηναίων – Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Δωρεάν Σεμινάριο Ναυαγοσωστικής διοργανώνει το Σάββατο (13.7) ο δήμος Αθηναίων.

Το σεμινάριο «Βασικών Αρχών Πρώτων Βοηθειών & Ναυαγοσωστικής / Ασφάλειας στο νερό» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, 10:00 – 13:00 στο Σεράφειο Κολυμβήτηριο από το Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής, Προαγωγής Υγείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αθηναίων.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, ενήλικες θα εκπαιδευτούν στην αναγνώριση και την αντιμετώπιση κινδύνων στο νερό καθώς και στην παροχή βασικής ιατρικής βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πρώτες βοήθειες, πώς να μπαίνουν με ασφάλεια στο νερό, πώς να προσεγγίζουν το άτομο που χρειάζεται βοήθεια καθώς και τις κατάλληλες τεχνικές για την ανάσυρση και τη μεταφορά του.

Δωρεάν Σεμινάριο Ναυαγοσωστικής από τον Δήμο Αθηναίων 

Το σεμινάριο διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και της εταιρείας εκπαίδευσης ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

10:00 – 13:00

Σεράφειο Κολυμβητήριο

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, καλείτε στο 210-2015510
(εσωτ. 119 και 123)

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρακτική εξάσκηση εντός της πισίνας, θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους εξοπλισμό πισίνας (μαγιό, πετσέτα, σκουφάκι, παντόφλες και προαιρετικά, γυαλιά κολύμβησης).

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -