ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δρομολογούνται μεγάλα έργα, παιδίατρος και καρδιολόγος στην Αίγινα

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος ευχαριστεί τόσο τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ. Ροϊλό όσο και τον Υποδιοικητή κ. Αλεβίζο για την άμεση ανταπόκρισή τους στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Αίγινα.

Ως εκ τούτου από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 όπως και κάθε Τετάρτη θα υπάρχει παιδίατρος και από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 όπως και κάθε Παρασκευή θα υπάρχει καρδιολόγος.

Παράλληλα μ’ αυτό το προσωρινό μέτρο θα συνεχιστεί η συλλογική προσπάθεια να καλυφθούν αυτές οι δύο ειδικότητες με επικουρικούς γιατρούς.

Επίσης, στις συνεχείς επισκέψεις του στο νησί, ο Βουλευτής Α Πειραιώς και Nήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος, συνάντησε τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Ιωάννη Ζορμπά, Αντιδημάρχους αλλά και τον Πρόεδρο της Μονάδας Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων κ. Γιώργο Παπαδημητρίου, πραγματοποιώντας σύσκεψη εργασίας στην Αίγινα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να επικαιροποιηθούν οι προτάσεις και οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής σε ότι αφορά τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν στο νησί, ώστε να αναληφθούν άμεσα κυβερνητικές και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.

Αίγινα

Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο βουλευτής κ. Κατσαφάδος: «Στόχος της κυβέρνησης της ΝΔ είναι να τρέξει έργα που για χρόνια καθυστερούσαν. Για αυτό απαιτείται πρώτα από όλα συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες.

Εκείνες έχουν τον πρώτο λόγο, ώστε να δοθούν άμεσα λύσεις σε προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό συναντηθήκαμε με τη δημοτική αρχή και τον επικεφαλής της ΜΟΔ ώστε από κοινού να καταρτίσουμε τις προτεραιότητες για τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν. Χαίρομαι γιατί όλοι είμαστε στην ίδια κατεύθυνση για το καλό του νησιού και των χιλιάδων επισκεπτών του.»


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button