Γιώργος Αρβανίτης: Η πιο εναλλακτική παρουσίαση υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Ο «άρχοντας της μανούβρας», Καπετάνιος Γιώργος Αρβανίτης, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Χίο με το «Άλμα Ανάπτυξης» του νυν και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη.

Και ναι, η πιο εναλλακτική παρουσίαση υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου ήταν αυτή του Χιώτη καπετάνιου Γιώργη Αρβανίτη, καθώς όταν τον παρουσίαζαν στην εκδήλωση του συνδυασμού, εκείνος έμπαινε πανηγυρικά στο λιμάνι της Χίου με το πλοίο του και σφύριζε δυνατά η κόρνα του βαποριού “ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ”! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αλλά και για έναν ακόμη λόγο: Θα είναι ίσως ο μοναδικός υποψήφιος στην Ελλάδα που δεν θα μπορεί να ψηφίσει ούτε τον εαυτό του, αφού θα βρίσκεται με το πλοίο του εν πλω και θα φτάσει στη Χίο το βράδυ που θα έχουν ήδη κλείσει οι κάλπες.

Ο κόσμος όμως της Χίου τον αγαπάει πολύ και θα του το αποδείξει στην κάλπη κι ας μην είναι ο ίδιος έξω από τα εκλογικά τμήματα να μοιράζει ψηφοδέλτια όπως κάνουν όλοι οι υποψήφιοι σε κάθε εκλογές.

Γιώργος Αρβανίτης

Ο Γιώργος Αρβανίτης, είναι ο καπετάνιος τους, έχει γνώσεις και όρεξη για δουλειά ώστε τα λιμάνια του Αιγαίου να αποκτήσουν καλύτερες εγκαταστάσεις και να είναι ασφαλή.

Έχει όραμα επίσης για τον τόπο του – τη Χίο και θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο Γιώργος Αρβανίτης δηλώνει ότι στόχος του είναι να συνεχίσει να προσφέρει με έναν διαφορετικό τρόπο για την ανάπτυξη των νησιών του Βορείου Αιγαίου και ειδικά μέσω ενός τομέα που γνωρίζει αρκετά καλά, αυτόν της ναυτιλίας.

Η προσφορά του στις θάλασσες του Αιγαίου είναι γνωστή, τα βραβεία του επίσης, όπως γνωστό είναι και το γεγονός ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο αληθινό αλλά ταυτόχρονα ταπεινό σε κάθε δημόσια τοποθέτηση του, γι αυτό άλλωστε δεν έκανε εντυπωσιακά προεκλογικά βίντεο και τυμπανοκρουσίες, αν και θα μπορούσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά την προεκλογική του εκστρατεία επέλεξε να γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά του χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές διότι “η κοινωνία ευελπιστεί σε πράξεις. Τα πολλά λόγια και οι υποσχέσεις μπορούν να σε εκθέσουν”.

Γιώργος Αρβανίτης

Τον Χιώτη καπετάνιο Γιώργη Αρβανίτη τον γνωρίζουμε εδώ και πολλές δεκαετίες από την δραστηριότητά του ως πλοίαρχο Α’ του Εμπορικού Ναυτικού. Είναι απόγονος Μικρασιατών και γεννημένος στο Καστέλλο της Χίου. Ξεκίνησε να μανουβράρει τα καραβάκια του Μινιώτη (Χιόνη, καπετάν Σταμάτης, Ψαρά, κ.α.) την δεκαετία του 90’, για να συνεχίσει στην NEL LINES (Θεόφιλος, Μυτιλήνη, Ταξιάρχης κ.α.) στις αρχές του 2000 και να καταλήξει μέχρι και σήμερα στην Hellenic Seaways και την Blue Star Ferries με πλοία όπως το Νήσος Μύκονος, το Αριάδνη και το Νήσος Σάμος.

Στην ερώτηση ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ απαντά:

«Με τον Κωνσταντίνο Μουτζούρη με συνδέει μία σχέση φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης.  Το έργο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου τα τελευταία χρόνια είναι αξιέπαινο, ενώ ταυτόχρονα θεωρώ ότι μέσω του συνδυασμού έχω την δυνατότητα να προσφέρω στα κοινά και ειδικότερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ναυτιλία. Στο κάλεσμα που δέχθηκα, βρήκα την ευκαιρία να τιμήσω την σχέση εμπιστοσύνης που έχω χτίσει με τον κόσμο εδώ και 3 δεκαετίες ως Πλοίαρχος και ως ναυτικός γενικότερα.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Γιώργη Αρβανίτη, με την πορεία του ως ναυτικός, και την υποψηφιότητα του, μπορείτε να βρείτε στο https://garvanitis.kawebsites.gr

Γιώργος Αρβανίτης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καπετάνιος που προσκυνά δια θαλάσσης τον προστάτη των ναυτικών Άγιο Νικόλαο (ΒΙΝΤΕΟ)

Cpt Γιώργος Αρβανίτης: Ο ήρωας του μικρού Δημήτρη!

Ο καπετάνιος Γιώργος Αρβανίτης αποδίδει τιμές στην Αγία Παρασκευή της Χίου με το Νήσος Σάμος

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -