ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η Coca-Cola Ιαπωνίας στην εκστρατεία «Επιχειρήσεις για την Ισότητα στον Γάμο»

Η Coca-Cola Bottlers Japan υποστηρίζει την εκστρατεία «Επιχειρήσεις για την Ισότητα στον Γάμο» (Business for Marriage Equality).

Η Coca-Cola Bottlers Japan Holdings, Inc. με έδρα στο Minato-ku, στο Τόκιο ανακοίνωσε την έγκρισή της για την καμπάνια «Επιχειρήσεις για την Ισότητα στον Γάμο» [Business for Marriage Equality (BME)], μια εκστρατεία που καλεί εταιρείες, να υποστηρίξουν την ισότητα των γάμων.

Το BME είναι μια εκστρατεία που διευθύνεται από κοινού από το Marriage for All Japan, το NPO Lawyers for LGBT & Allies Network και το NPO Nijiiro Diversity με σκοπό την παρουσία των εταιρειών που υποστηρίζουν τη νομοθεσία του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών (ισότητα γάμου) στην Ιαπωνία.

Οι τρεις οργανισμοί πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο να κερδίσουν υποστήριξη από τις επιχειρήσεις για να επιταχύνουν τις κοινωνικές αλλαγές και να πραγματοποιήσουν την ισότητα των γάμων. Αυτό το έργο θα απαιτήσει έγκριση από πολλές εταιρείες στην Ιαπωνία και θα προωθήσει μαζί τους τη νομοθεσία για την ισότητα στον γάμο.

coca-cola

«Στην Coca-Cola Bottlers Japan Holdings, σεβόμαστε την ατομικότητα κάθε υπαλλήλου μας, εκτιμούμε τη συνεχή καινοτομία ακούγοντας ενεργά διαφορετικές αξίες και ιδέες και προωθούμε την ποικιλομορφία και την ένταξη (D&I). Αναθεωρήσαμε τους κανονισμούς της εταιρείας (Κανονισμοί Απασχόλησης) τον Ιανουάριο του 2020, για να προσθέσουμε διατάξεις που δηλώνουν ότι οι σύζυγοι θα περιλαμβάνουν εταίρους που έχουν παρόμοια σχέση με τον γάμο, ανεξάρτητα από το φύλο τους. Αυτό επιτρέπει σε υπαλλήλους μας να χρησιμοποιούν άδεια φύλαξης παιδιών, άδεια οικογενειακής φροντίδας, και επιδόματα πρόνοιας, ανεξάρτητα από το φύλο των συντρόφων τους, ή την οικογενειακή τους κατάσταση.

Τροποποιήσαμε, επίσης, την Πολιτική μας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την D&I, για να συμπεριλάβουμε άρθρα για την «ταυτότητα και έκφραση φύλου» εκτός από τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Επιπλέον, παρέχουμε προγράμματα ηλεκτρονικής μάθησης για όλες/ους τις/τους υπαλλήλους μεταρρυθμίζοντας έτσι την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σε ολόκληρη την εταιρεία.»

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button