ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η Δίρφυς υποστηρικτής της εκδήλωσης «Τα Παιδιά Είναι η Ελπίδα για το Μέλλον» του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ

Η Δίρφυς αποτέλεσε χορηγό της εκδήλωσης «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, με σκοπό την υποστήριξη του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ειδικότερα, σε μια βραδιά τέχνης, πολιτισμού και αλληλεγγύης, η College Symphony Orchestra, μαζί με την Χορωδία Γυμνασίων – Λυκείων του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού και το Quinteto TANGartO, παρουσίασε μια υπέροχη παράσταση που ενθουσίασε το κοινό συμβάλλοντας στην αποστολή της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που είναι η υποστήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους. Η Δίρφυς, δρόσισε τους παρευρισκόμενους και υποστήριξε το «θετικό» μήνυμα της εκδήλωσης, ενστερνιζόμενη τη σημασία της δράσης του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα.

Η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της υποστηρίζει με ευαισθησία και ευσυνειδησία πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα που θέτουν ως προτεραιότητα τον άνθρωπο.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button