ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός χαρίζουν ζωή με αιμοδοσίες

Η Λουξ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αναγνωρίζοντας ότι η αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη ενέργεια αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο και την ισχυρότερη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, προχωρούν σε συνεργασία υλοποιώντας μια σειρά από αιμοδοσίες ανά την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η Λουξ πλάι-πλάι με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα, δίνοντας τους ζωή. Οι αιμοδοσίες ξεκίνησαν την Παρασκευή 8 Μαΐου από τα Ιωάννινα, με επόμενους σταθμούς την Κέρκυρα  στις 12 Μαΐου στην Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη, το Δήμο Μαραθώνα στις  17 Μαΐου στην αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου, το Δήμο Αμαρουσίου Αττικής στις 7 Ιουνίου σε αίθουσα του Δημαρχείου και τέλος το Δήμο Περιστερίου Αττικής στις 12 Ιουνίου σε αίθουσα του δήμου Περιστερίου.

Με μότο «Δώσε Αίμα. Δώσε Ζωή» η Λουξ και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πρωτοστατούν στην προσπάθεια για την κάλυψη ανάγκης σε αίμα επιδιώκοντας να αναδείξουν την ευγενή πράξη αιμοδοσίας για το ανθρώπινο σύνολο και να σταθούν στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Μάθετε περισσότερα στο www.redcross.gr.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, που τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Diamonds of the Greek Economy, Healthy Diet Awards κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘nlight και λουξ plus ‘nlight tea, που λάνσαρε η εταιρεία, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button