ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑ

Η Σκόπελος ανάμεσα στους κορυφαίους Ελληνικούς προορισμούς του JET 2!

Η Σκόπελος βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους Ελληνικούς προορισμούς που προτείνει ο ταξιδιωτικός οργανισμός JET 2!

Αίσθηση προκαλεί πρόσφατο αφιέρωμα για τους προτεινόμενους Ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς για φέτος από το ταξιδιωτικού blog της JET 2, ενός εκ των ισχυρότερων ταξιδιωτικών δικτύων της Μεγάλης Βρετανίας που προωθούν Ελλάδα.

Σκόπελος

Σύμφωνα με το blog της JET 2  που διαμορφώνει τις ταξιδιωτικές τάσεις εκατομμυρίων Βρετανών τουριστών, η Σκόπελος κατατάσσεται ανάμεσα στους «κορυφαίους Ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς για τους φίλους της ιστορίας και του πολιτισμού» https://blog.jet2.com/a-history-lovers-guide-to-greece Οι άλλοι προορισμοί που περιλαμβάνονται στη σημαντική λίστα είναι Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ρόδος, Κρήτη και Σκιάθος. Μοναδικές εκκλησιές, κάστρα, μοναστήρια και αρχαία μνημεία από όλη την Ελλάδα είναι οι πρωταγωνιστές του αφιερώματος που «κλέβουν την παράσταση με τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά τους, τις συναρπαστικές ιστορίες και τα μυστικά που κρύβουν!

Σκόπελος

Η αξιόλογη αυτή δράση που συμπίπτει χρονικά με την προετοιμασία της επόμενης σεζόν και τις αισιόδοξες προοπτικές λόγω της έναρξης των εμβολιασμών στη Μεγάλη Βρετανία εντάσσεται στο δυναμικό πρόγραμμα προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας που ειδικά για την αναφορά στη Σκόπελο είχε άριστη συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου  Σκοπέλου.

Σημειώνεται πως η Σκόπελος είναι ο μοναδικός προορισμός που δεν διαθέτει αεροδρόμιο από όσους περιλαμβάνονται στη λίστα, ενδεικτικό της αναγνωρισιμότητας του τόπου αλλά και της επιτυχίας της δράσης.

Δείτε ακόμη:

Το κορυφαίο περιοδικό κατάδυσης της Ευρώπης ανακαλύπτει την Σκόπελο!

 

Ιστιοπλοϊκός τουρισμός στις Βόρειες Σποράδες

 


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button