Ζήσε το όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο: Φως και αλμύρα (φώτο-video)

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Τα Χριστούγεννα του 2020… είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ωστόσο, παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες, η Χίος φορά τα γιορτινά της απ’ άκρη σ’ άκρη.

Ζήσε το όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο!

Το πανέμορφο ακριτικό νησί προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να «Ζήσουν το όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο». Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αυτά τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε με ασφάλεια, πίστη και ελπίδα ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα ασφαλείς και σοφότεροι.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Χίου κέρδισε το στοίχημα με το χρόνο και τα ετερόκλιτα εμπόδια που επιφέρει η πανδημία και στόλισε όχι μόνο το κέντρο αλλά και τα χωριά, απλώνοντας ακόμα περισσότερο φως και γιορτινά χρώματα.

Απολαύστε βίντεο και φωτογραφίες από το φακό του Chiosphotos.gr:

Ο Δήμος Χίου έχει προγραμματίσει εορταστικές εκδηλώσεις οι οποίες θα παρουσιαστούν απευθείας μέσω των τοπικών διαύλων επικοινωνίας με τη βοήθεια των ψηφιακών τεχνολογιών και του διαδικτύου.

Ζήσε το όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο
Ζήσε το όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο

Επίκεντρο θα αποτελέσει η παραμονή των Χριστουγέννων με μουσική εκδήλωση και κορωνίδα η παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το ξεχωριστό έθιμο, τα «Πρωτοχρονιάτικα Βαποράκια».

Ζήσε το όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο
Ζήσε το όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο

Τονίζεται ότι όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν διαδικτυακά και θα διεξαχθούν με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων χωρίς – βεβαίως – την παρουσία κοινού.

Και του χρόνου!!!

 

Δείτε ακόμη:

Τι συμβολίζει το χριστουγεννιάτικο καραβάκι – Φόρος τιμής και καλωσόρισμα στους ναυτικούς μαςΑκολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -